Basında Vatan Partisi - 3 Eylül 2020 Perşembe

Basında yer alan Vatan Partisi haberleri

3 EYLÜL 2020, PERŞEMBE
BASINDA VATAN PARTİSİ

 

 

GAZETELER

 

1) KIZILIRMAK – 3 Eylül 2020
DİYARBAKIR ANNELERİ DESTAN YAZIYOR
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Diyarbakır Annelerinin PKK - HDP'ye karşı "Evlat Nöbetinin" birinci yıl dönümü için mesaj yayımladı. Mesajda şu ifadeler yer aldı: "Diyarbakır Anneleri, Vatan Savaşımızda bir destan yazıyorlar. Yalnız Türk kadınını değil, bütün milletimizi ateşleyen kahramanca bir tavır aldılar. Yalnız kendi çocuklarını kurtarmak değil, Türkiye'nin Vatan Savaşında kararlılık, namus mevzilerini tutan büyük bir görev üstlendiler. Kadın hareketine de derinlik getirdiler. ‘Türk kadınının esas meselesi nedir?' sorusuna eylemleriyle, mücadeleleriyle yanıt vererek hepimizi omuzlarımızdan tutup sarstılar. Beyoğlu'ndaki, Kordon'daki kadının sorunlarıyla; Diyarbakır'daki, Van'daki, Kırklareli'ndeki üretici kadının sorunları arasındaki farkları da gördük. Onlar bizim öğretmenimiz oldular. Konuşmaları şiir gibi, sözleri altın değerinde. Hepimiz onlara hayranız."

 

2) KÜTAHYA EKSPRES – 3 Eylül 2020
VATANDAŞIN GERÇEK GÜNDEMİ KONUŞULMUYOR BİRİNCİ SORUN FAKİRLİĞİN DERİNLEŞMESİ
Hatırlar mısınız o zaman bir şu FETÖ'cü, bu FETÖ'cü değil, Allah'tan o gün ben eskiden beri öyle iddia edildiğim için özne ben değildim ama ana muhalefet partisi genel başkanı, partisi, diğer siyasi partiler ve iktidar partisinin ortakları o zaman televizyonlarda başta sayın Doğu Perinçek olmak üzere, yani Cumhur ittifakının üç ortağı var biliyorsunuz, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Vatan Partisi, onlar haldır haldır bir FETÖ tartışması yapıyorlardı o zaman.

 

 

İNTERNET SİTELERİ

1) HAKİMİYET
Devlet adamlarımız hatırat yazıyorlar mı? - Lütfi AYHAN
Bunun tersine bir misal ise şöyle; bundan 10 yıl önce muhafazakarların ve dindarların partisi Ak parti ile, 28 Şubat'ın mimarı, 27 Mayıs savunucusu, Çin sempatizanı Doğu Perinçek ile Erdoğan'ın, Ak parti ile Vatan Partisinin yan yana geleceği söylenseydi eminim hiç kimse buna inanmazdı. İşte siyaset böyle bir şey.
http://www.hakimiyet.com/devlet-adamlarimiz-hatirat-yaziyorlar-mi-15808yy.htm

 

2) GÜNEYDOĞU GÜNCEL
İstanbul Sözleşmesini Türkiye İstemiyor
Memur-Sen’in Raporu,
Anadolu Platformunun Raporu,
İstanbul Sözleşmesi Platformu Raporu,
Vatan Partisinin Öncü Kadın raporu,
Türkiye Aile Meclisinin Raporu,
İstanbul Sözleşmesini 81 maddesiyle inceleyip bu milletin aile yapısı, ahlak ve inancı için sakıncalı olduğunu ayan beyan ortaya koyuyor.
https://www.guneydoguguncel.com/istanbul-sozlesmesini-turkiye-istemiyor/

 

 

TV KANALLARI

 

1) TELE 1 – 2 Eylül 2020
00:22:48 Can Ataklı Aydınlık’ın manşetini değerlendiriyor. Öncü Kadın’ın Diyarbakır Çıkarması haberini gösterdi.
http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/WqdJWRArTI1rQBhzXJsmFQ2/?v=2&s=0&b=0&isH=0&1

200903 Kızılırmak
200903 Kızılırmak
200903 Kütahya Ekspres
200903 Kütahya Ekspres