Basında Vatan Partisi - 3 Aralık 2020 Perşembe

Basında yer alan Vatan Partisi haberleri

3 ARALIK 2020, PERŞEMBE

BASINDA VATAN PARTİSİ

 


GAZETELER


1) KARAR
Enkazın Üstünü Örtemezsin
Gelecek Partisi, yayınladığı video ile iktidarı eleştirdi. Videoda Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Erdoğan ve AK Parti hükümetine "Kendinize gelin. Siz o emanete ihanet ettiniz" diye seslendi. Ayrıca videoda Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in "Ben Tayyip Erdoğan'a güveniyorum." sözleri yer aldı.

 

 

TV KANALLARI


1) TELE 1 
Gün Başlıyor
Sunucu Musa Özuğurlu elinde basılı olarak bulunan Aydınlık gazetesini tutarak "Merak ediyorum. Doğu Perinçek'den buradaki yazar, muhabire kadar bir kişi bile Tank Palet Fabrikası'nın Katar'a satılmasından rahatsız mı? Bir kişi bile çıkıp da siz nasıl böyle bir şey yaparsınız demez mi? Böyle stratejik bir fabrikayı yabancı bir ülkeye satarsınız diye soruyor mu acaba? Hayır sormuyorlar. Çünkü bütün dertleri şu anda Kılıçdaroğlu'na yüklenmek. Bari Tank Palet Fabrikası konusunda sesinizi çıkartmayın. Haber vermeyin. Kendileri değil miydi? Zamanında orduya kumpas kuruluyor diye bağıranlar. Şimdi aynı paralelde yapılan icraat bir CHP'li tarafından gündeme getirilince Aydınlık gazetesi buna menfi yaklaşıyor. Ben merak ediyorum: Aydınlık gazetesinde bir kişi var mı bu fabrikanın satılmasını eleştirecek bir kişi ama güzelleme yaparak değil. Böyle direkt bodoslama eleştirecek. Onurlu bir adam arıyorum." dedi.

http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/BRPtxN4vJqRrQBhzXJsmFQ2/?v=2&s=7810&b=377845&isH=0&1

 

2) A HABER
Ajans Yenigün
Bazı basın kuruluşlarının ABD'den para aldığı aktarılmış. Bu basın kuruluşları ve aldıkları paralar madde madde belirtilmiş. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'nın yaptığı basın açıklamasına değinilmiş.

http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/7gUKmpSHQqZrQBhzXJsmFQ2/?v=2&s=0&b=0&isH=0&1

 

3) A HABER
Sabah Ajansı
Yukarıdaki haberin aynısı yayınlanmıştır.

http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/Eo_sUpWqhoprQBhzXJsmFQ2/?v=2&s=0&b=0&isH=0&1

201203 Karar
201203 Karar