Basında Vatan Partisi - 26 Kasım 2020 Perşembe

Basında yer alan Vatan Partisi haberleri

26 KASIM 2020, PERŞEMBE
BASINDA VATAN PARTİSİ

 

 

TV KANALLARI

 

1) AKİT TV
Derin Kutu
Sunucu Bülent Deniz, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in 23 Kasım günü Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamayı hatırlattı ve konuk Tevfik Kadan'a "hem bu sözler üzerinden hem de Bülent Arınç'ın istifasına giden süreci değerlendirmenizi isterim" dedi. (Süre 12.27)

http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/53aTEYYdN1drQBhzXJsmFQ2/?v=2&s=7810&b=377845&isH=0&1

 

2) HABER GLOBAL
CANLI YAYIN
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın toplantısında muhabir, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Selahattin Demirtaş'ın ne durumda serbest kalacağına dair yorumlarını aktardıktan sonra "Sizlerin değerlendirmesi ne olur?" diye soruyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: " Ben daha önce Cumhur İttifakı bileşenlerinin birbirlerine gizliden laf söylemelerine dikkat çekmiştim. Esas konu şuydu: Sayın Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Adalet Reformu'ndan bahsetti. Sayın Erdoğan bir konuşmasında bu reform talebine ekonomiyi de işin içine katarak destek verdi. Hemen akabinde sayın Kılıçdaroğlu tehdit edildi. O zaman da söyledim, bu tehdit milli iradeye yapılmıştır. Cumhur İttifakı'nın küçük ortağının lideri tarafından bu tehdit sahibi kişi sahiplenildi. Bu Türk siyasi tarihinde ilk defa olan bir şey. Bu tavır hem tehditi sahiplenen hem de cumhurbaşkanına Adalet ve Ekonomi Reformu'nu yapamazsın diyen bir tavırdı. Sonra sayın Arınç bir konuşma yaptı. Üzerine Cemil Çiçek telefonla katıldı. Ben bunun bir makas değişikliği olduğunu söyledim. Peki sayın Bahçeli ve sayın Perinçek ne diyecekler diye sizlere sormuştum. Biliyorsunuz onlar iktidar ortağı. Sonra bu kişiler konuştu ve sayın Arınç YİK'ten istifa etmek durumunda kaldı." diye cevap verdi.

http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/w6XMtAkGmuZrQBhzXJsmFQ2/?v=2&s=7810&b=377845&isH=0&1

 

3) TELE 1
CANLI YAYIN
Meral Akşener'in yukarıda aktardığım konuşmasının canlı yayınıdır.

http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/dAoJf0LvgcxrQBhzXJsmFQ2/?v=2&s=7810&b=377845&isH=0&1

 

4) HALK TV
CANLI YAYIN
Meral Akşener'in yukarıda aktardığım konuşmasının canlı yayınıdır.

http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/fMi5Bd3-uOJrQBhzXJsmFQ2/?v=2&s=7810&b=377845&isH=0&1

 

5) HABERTÜRK
CANLI YAYIN
Meral Akşener'in yukarıda aktardığım konuşmasının canlı yayınıdır.

http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/A5LL_LDA8V1rQBhzXJsmFQ2/?v=2&s=7810&b=377845&isH=0&1#

 

 

iNTERNET SİTELERİ

 

1) ODA TV
O fırkateynin hedefi Erdoğan'ı devirmek
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Yunan kaptan kumandasındaki Alman fırkateyninin Türk bandıralı ticaret gemisini basmasını “ikinci çuval olayı” olarak değerlendirip “Ülkemize ABD’den sonra bu kez de AB çuval geçirmiş bulunuyor” ifadesini kullandı.

O fırkateynin hedefi Erdoğan'ı devirmek (odatv4.com)

 

2) KARTEPE
Doğu Perinçek’ten Meral Akşener’e yanıt: “Mahkemelerin kararına bakın”
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Bülent Arınç'ın, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkındaki açıklaması için "Bütün bunlar Türkiye’nin bir başka alana doğru makas değiştirdiğini gösteriyor bizzat Sayın Erdoğan eliyle. Şimdi benim merakım iktidarın küçük ve diğer yani Sayın Bahçeli ve Sayın Perinçek'in ne diyeceği konusu, bizden önce onları merak ediyorum" sözlerine Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ten yanıt geldi. Bu paragrafla başlanılıp Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in İstanbul İl Başkanlığı'nda yaptığı basın açıklaması haberleştirilmiş.

Doğu Perinçek’ten Meral Akşener’e yanıt: “Mahkemelerin kararına bakın” - Kartepe Gazetesi