Basında Vatan Partisi - 17 Eylül 2020 Perşembe

Basında yer alan Vatan Partisi haberleri

17 EYLÜL 2020, PERŞEMBE
BASINDA VATAN PARTİSİ

 

 

GAZETELER


1) İNANIŞ - 17 Eylül 2020
İKTİDAR SOFRASINDAN DESLENENLER!
İdeoloji Partileri "İdealist" olur Tüzük ve programları gereği çalışırlar Ve büyük oranda ideolojik yakınlığı olan kitle partilerinin "Fikir fidanlığı" görevini görürler. Ben Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, Vatan Partisi gibi partileri "Fikir Fidanlığı Üretim Merkezi" olarak görüyorum. Bu günkü iktidar partisine (Ak Parti) bakarsanız, Merhum Erbakan’ın rahle-i tedrisatından geçmiş politikacıların ağırlıkta olduğunu görürsünüz.

 

2) KOCAELİ DEMOKRAT – 17 Eylül 2020
DOĞU AKDENİZ DE ANAHTAR ÜLKE RUSYA
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Doğu Akdeniz krizi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Mavi Vatan’daki bütün tehditlere karşı iki önemli yaklaşımın altını çizdi. ABD ve İsrail’in de Güney Kıbrıs Rum Yönetimiyle yeni ortak tatbikatları, Yunanistan’ın adalar üzerinden tahriki, Macron’un kışkırtıcılığının bölgede Türkiye’yi tahrik ettiğini belirten Perinçek, şöyle konuştu: "Karşımızda ABD’nin başını çektiği emperyalist bir blok var. Güç dengesini lehimize çevirmek Rusya’yı yanımıza çekerek mümkün olacaktır. ABD’nin Güney Kıbrıs’taki ambargoyu kaldırması hem bizi hem Rusya’yı hedef alıyor. Ortak tehdide karşı iş birliği sağlamak ve kuvvet yığmak tayin edicidir."

 

 

İNTERNET SİTELERİ

 

1) HABER 3
Perinçek bu sefer de Erdoğan'a randevusuz gidebilen tek komutanı hedef aldı
https://www.haber3.com/guncel/politika/perincek-bu-sefer-de-erdogana-randevusuz-gidebilen-tek-komutani-hedef-aldi-haberi-5547862

 

2) İLERİ HABER
Bahçeli’nin akıl hocası Perinçekçiler
https://ilerihaber.org/icerik/bahcelinin-akil-hocasi-perincekciler-117392.html

200917 İNANIŞ
200917 İNANIŞ
200917 KOCAELİ DEMOKRAT
200917 KOCAELİ DEMOKRAT