Basında Vatan Partisi - 16 Kasım 2020 Pazartesi

Basında yer alan Vatan Partisi haberleri

16 KASIM 2020, PAZARTESİ
BASINDA VATAN PARTİSİ

 

 

TV KANALLARI

 

1) CNN TÜRK
Cnn Türk Masası
Eski İyi Partili Adem Taşkaya, İyi Parti'nin CHP, HDP ve Saadet Partisi ile birlikte hazırladığı anayasa taslağını detaylıca aktarmak için canlı yayına bağlandı. Burada metni kendi sosyal medya hesaplarımdan ve internet sitemdem paylaştım. "Bu metni Doğu Perinçek de alabilir herkes de alabilir" dedi. (12.46) Daha sonra sunucu Semiha Şahin, Adem Taşkaya'ya siz az önce Doğu Perinçek için ne ifade ettiniz? sorusunu yöneltti. Adem Taşkaya: "Musavat Bey, iddia ediyor ki benim mazbatam Doğu Perinçek'in elinde geziyormuş. Oysaki bize mazbata verildiğinde bizler mazbatalarımızı sosyal medya hesaplarımızdan paylaştık ve çeşitli yerlere de haber oldu.Siz eğer Doğu Perinçek'in eline koz verirseniz ve bizim partimizde Adem Taşkaya diye biri yok derseniz Doğu Perinçek de alır mazbatayı koyar önünüze ve der ki, alın kardeşim sizin adamınız. Sonra da diyorsunuz Doğu Perinçek ile iş tutuyor. Kimin kimle iş tuttuğu belli." dedi. (20.34)

http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/OWowmoCWwX9rQBhzXJsmFQ2/?v=2&s=7810&b=377845&isH=0&1

 

2) HALK TV
Türkiye Nereye?
Konuklardan biri önce Doğu Perinçek'in Abdullah Öcalan'ın sokaklarda gezdirileceğini iddia ettiğini söylemiş sonra rejiden gelen bilgi üzerine bunu televizyonlara çıkartılacak ve PKK silah bırakacak şeklinde güncelledi. (05,09)

http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/mz08ddCFpOFrQBhzXJsmFQ2/?v=2&s=7810&b=377845&isH=0&1

 

3) HALK TV
Türkiye Nereye?
Yukarıda ifade ettiğim olayın öncesinin videosudur. İddiayı ortaya atan kişi CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'dur.

http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/pJBAu4SHc4lrQBhzXJsmFQ2/?v=2&s=7810&b=377845&isH=0&1

 

 

İNTERNET SİTELERİ

 

1) ENPOLİTİK
Gündemi sarsacak röportaj ENPOLİTİK'de
Buğra Kavuncu'nun babası Prof. Dr. Orhan Kavuncu ile bir röportaj yapılmış.
Mustafa Toygar: Kimi solcu kimi İslamcı kimliği ile ama temelde gayri milli vasıflı kişiler Enver Altaylı ‘ya bir karalama kampanyası yürütüyorlar niçin?

Prof. Dr. Orhan Kavuncu: Aslında kavga Avrasya ekolu, Ulusalcı Aydınlık Gazetesinin temsil ettiği zihniyetle Türk Milliyetçiliği arasında. Tabi 15 Temmuz öncesinden 17-25 Aralık öncesinden bu Suriye’ye giden tır konusundan itibaren Türkiye’de Aydınlık ekibinin ulusalcı takımın siyaseten mevcut iktidara yaklaştığını görüyoruz geriye doğru şöyle bir baktığınız zaman. Doğu Perinçek'in bu hükümete açık desteği işte o tır hadisesi 2012-2013 yıllarından itibaren başlıyor; o zamanlar Milliyetçi Hareket Partisi de hükümete şiddetle muhalefet ediyor. Sonra Doğu Perinçek takımı medyada İslamcı cenahtan da bir takım müttefikler buluyor yani bir paralel devlet yapılanması gibi bir şey ortaya çıkıyor. FETÖ/PDY diyorlar ya bunlara da bir isim vermek gerekirse, PDY’si olan bir paralel yapı olması lazım, tercüme İslâmcı bir ekolle Doğu Perinçek takımının ittifakından oluşmuş bir paralel devlet yapılanması söz konusu.

https://www.enpolitik.com/roportaj/gundemi-sarsacak-roportaj-enpolitik-de-h325176.html