Basında Vatan Partisi - 15 Eylül 2020 Salı

Basında yer alan Vatan Partisi haberleri

15 EYLÜL 2020, SALI
BASINDA VATAN PARTİSİ

 

 

GAZETELER

 

1) ÖNCE VATAN – 15 Eylül 2020
Macron'un Türkiye planları - Mustafa Güden
Bu arada Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Sorunumuz Türk halkı ile değil, Erdoğan hükümetiyle" diyen Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un Türkiye içindeki yandaşlarına ince mesajlar gönderdiğini ifade ederken adeta 'derin bir diplomasi tahlili' yaptı. Katıldığı televizyon programında, 'Macron'un Türkiye'nin iç cephesini bölecek yıkıcı kuvvetleri cesaretlendirmek istediğini' iddia eden Perinçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Hapiste kalması Selahattin Demirtaş'ın göğsündeki şeref madalyasıdır" sözünü de gündeme getirerek, "Türkiye Vatan Savaşı verirken HDP-PKK'lı Demirtaş'a madalya takmak, arkanıza Amerika'yı, Fransa'yı ve Yunanistan'ı alarak iç cephedeki beraberliği dinamitlemektir" tespitinde bulundu.

 

2) TÜRKİYE - 15 Eylül 2020
Doğu Perinçek: Mütercimler FETÖ'ye aracı
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 14 yıl önce kendisiyle bir fotoğraf çektirme karşılığında 5 milyon dolar teklif edildiğini söyledi. İHA'ya konuşan Perinçek, şunları söyledi: 1996 yılıydı. O zaman Lâtif Beyin başında bulunduğu Yazarlar Vakfı gibi bir kuruluş vardı Beyoğlu'nda bulunan partimizin il merkezine geldiler. Beşinci katta kendilerini kabul ettim. On üç kişi olarak geldiler. Başlarında Lâtif Bey vardı. Sohbetler ettikten sonra bana, Fetullah Gülen ile bir otel lobisinde buluşup kamuoyuna ve basına bir fotoğraf karesi vermenin Türkiye'de barışa hizmet edeceğini belirttiler.

 

3) SABAH – 15 Eylül 2020
FETO 5 MİLYON DOLAR TEKLİF ETTİ
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in 1996 yılında kendisi ile bir fotoğraf çektirme karşılığında 5 milyon dolar teklif edildiğinin bilgisini verdi. Perinçek, "1996 yılıydı. O zaman Latif beyin başında bulunduğu Yazarlar Vakfı gibi bir kuruluş vardı. Beyoğlu'nda bulunan partimizin il merkezine geldiler. 5'inci katta kendilerini kabul ettim. 13 kişi olarak geldiler. Başlarında Latif Bey vardı. Sohbetler ettikten sonra bana, Fethullah Gülen ile bir otel lobisinde buluşup, kamuoyuna ve basına bir fotoğraf karesi vermenin Türkiye'de barışa hizmet edeceğini belirttiler. Yaptıkları bu öneriyi mümkün değil diyerek reddettim. Fethullah Gülen'in bizim terör örgütü olarak gördüğümüzün bir yapının yıllardır başında olduğunu belirtim. Bu konuşmaların ardından beni Erol Mütercimler aradı. 'Arkadaşlarımızın yaptığı öneriyi reddetmişsiniz. Halbuki böyle bir görüşme 5 milyon dolardan başlar' dedi.

 

4) KARS HAKİMİYET - 15 Eylül 2020
Doğu Perinçek "FETO bir fotoğraf karesi için 5 milyon dolar teklif etti"
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in 1996 yılında kendisi ile bir fotoğraf çektirme karşılığında 5 milyon dolar teklif edildiğinin bilgisini vererek, "1996 yılıydı. Beyoğlu'nda bulunan partimizin il merkezine geldiler. 5'inci katta kendilerini kabul ettim. 13 kişi olarak geldiler. Sohbetler ettikten sonra bana. Fethullah Gülen ile bir otel lobisinde buluşup,
kamuoyuna ve basına bir fotoğraf karesi vermenin Türkiye'de barışa hizmet edeceğini belirttiler. Yaptıkları bu Öneriyi mümkün değil diyerek reddettim. Bu konuşmaların ardından beni Erol Mütercimler aradı. 'Arkadaşlarımızın yaptığı öneriyi reddetmişsiniz. Halbuki böyle bir görüşme 5 milyon dolardan başlar' dedi.

 

5) İLKSES - 15 Eylül 2020
Perinçek: 5 milyon dolar teklif ettiler
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in 1996 yılında kendisi ile bir fotoğraf çektirme karşılığında 5 milyon dolar teklif ettiğini söyledi. Perinçek yaptığı açıklamada, "1996 yılıydı. Beyoğlu'nda bulunan partimizin il merkezine geldiler. Bana, Fethullah Gülen ile bir otel lobisinde buluşup, kamuoyuna ve basına bir fotoğraf karesi vermenin Türkiye'de barışa hizmet edeceğini belirttiler. Yaptıkları bu öneriyi mümkün değil diyerek reddettim"

 

6) ÇAN’IN SESİ - 15 Eylül 2020
Doğu Perinçek: 'FETÖ bir fotoğraf karesi için 5 milyon dolar teklif etti'
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in 1996 yılında kendisi ile bir fotoğraf çektirme karşılığında 5 milyon dolar teklif edildiğinin bilgisini vererek, "1996 yılıydı. Beyoğlu'nda bulunan partimizin il merkezine geldiler. 5'inci katta kendilerini kabul ettim. 13 kişi olarak geldiler. Sohbetler ettikten sonra bana, Fethullah Gülen ile bir otel lobisinde buluşup, kamuoyuna ve basına bir fotoğraf karesi vermenin Türkiye'de barışa hizmet edeceğini belirttiler. Yaptıkları bu öneriyi mümkün değil diyerek reddettim. Bu konuşmaların ardından beni Erol Mütercimler aradı. 'Arkadaşlarımızın yaptığı öneriyi reddetmişsiniz. Halbuki böyle bir görüşme 5 milyon dolardan başlar' dedi.

 

 

TV KANALLARI

 

1) AKİT – 14 Eylül 2020

“Perinçek: 5 Milyon Doları Reddettim” başlıklı haber yayınlandı. http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/8rv8ln3ZBq5rQBhzXJsmFQ… http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/2js3Ta1AopRrQBhzXJsmFQ… http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/4qvgz6CWncBrQBhzXJsmFQ… http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/UP0qNqrF7f5rQBhzXJsmFQ…

 

2) A HABER – 14 Eylül 2020
00:02:15 Doğu Perinçek Erol Mütercimler’in kendisine yaptığı teklifi anlatıyor.
http://gold.ajanspress.com.tr/popuptv/CF0zmUJUjPFrQBhzXJsmFQ…

 

 

DERGİLER

 

1) YEDİ24 - 14 Eylül 2020
DEŞİFRE
Mütercimler'in, 1996'da Fetullah Gülen ile görüşmesi için Doğu Perinçek'e 5 milyon dolar teklif eden "derin bir ulak veya aracı" olduğunu ibretle okuyacaksınız.
DOĞU PERİNÇEK 2006’DA TEMPO DERGİSİNE AYNEN ŞÖYLE DEMİŞTİ:
"Ben size bomba bir haber söyleyeyim. Ben Fethullah Hoca’nın 5 milyon dolarlık önerisini reddettim. Bir görüşme karşılığı! 1996 yılında, onların bir Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı var, 10 kişilik bir heyet halinde buraya geldiler. 28 Şubat öncesiydi. Vakfın da başkanı Latif Erdoğan’dı, daha sonra Fethullah Hoca’dan koptu.

 

 

İNTERNET SİTELERİ

 

1) SABAH
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten çarpıcı açıklamalar https://www.sabah.com.tr/gundem/2020/09/14/vatan-partisi-gen…

 

2) TELE 1
Doğu Perinçek’ten ‘Erol Mütercimler’ iddiası: Böyle bir görüşme 5 milyon dolardan başlar dedi https://tele1.com.tr/dogu-perincekten-erol-mutercimler-iddia…

 

3) MEMURLAR
Doğu Perinçek: FETÖ 5 milyon dolar teklif etti https://www.memurlar.net/haber/926836/dogu-perincek-feto-5-m…

 

4) ÖNCE VATAN
Macron’un Türkiye planları
Bu arada Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Sorunumuz Türk halkı ile değil, Erdoğan hükümetiyle” diyen Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Türkiye içindeki yandaşlarına ince mesajlar gönderdiğini ifade ederken adeta ‘derin bir diplomasi tahlili’ yaptı. Katıldığı televizyon programında, ‘Macron’un Türkiye’nin iç cephesini bölecek yıkıcı kuvvetleri cesaretlendirmek istediğini’ iddia eden Perinçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hapiste kalması Selahattin Demirtaş’ın göğsündeki şeref madalyasıdır” sözünü de gündeme getirerek, “Türkiye Vatan Savaşı verirken HDP-PKK’lı Demirtaş’a madalya takmak, arkanıza Amerika’yı, Fransa’yı ve Yunanistan’ı alarak iç cephedeki beraberliği dinamitlemektir” tespitinde bulundu. https://www.oncevatan.com.tr/macronun-turkiye-planlari-makal…

 

5) VATAN
Vatan Partisi lideri Perinçek'ten FETÖ ve Erol Mütercimler iddiası!
http://www.gazetevatan.com/vatan-partisi-lideri-perincek-ten-feto-ve-erol-mutercimler-iddias-1342277-siyaset/

Kars Hakimiyet
Kars Hakimiyet