Basında Vatan Partisi - 12 Aralık 2020 Cumartesi

Basında yer alan Vatan Partisi haberleri

12 ARALIK 2020, CUMARTESİ
BASINDA VATAN PARTİSİ

 

 

GAZETELER

 

1) TÜRKGÜN
Cumhur İttifakı'na Saldıran Akit'teki İntihar Eylemcisi - Yıldıray Çiçek
Bu yazı geçtiğimiz günlerde Akit gazetesinde yayımlanan Sabri Balaban'ın yazdığı "Erdoğan, Prangalarından Kurtulmalı" başlık yazıya bir cevap yazısıdır.
Ayrıca yazıda Yıldıray Çiçek, Doğu Perinçek'i de Cumhur İttifakı içinde göstermenin bir ahmaklık olduğunu ifade etmiştir. Doğu Perinçek'in bu ittifak içinde olmadığını 16 Nisan Referandumu'nda hayır çağrısı yapması ile temellendirmiştir. Geçmişte de Doğu Perinçek'in PKK'ya sahip çıktığını vurgulamıştır.

 

 

TV KANALLARI

 

1) AKİT TV
Kırmızı Masa
Sunucu Muharrem Çoşkun, konuk Mustafa Destici'ye (BBP Genel Başkanı) "Doğu Perinçek'i CHP'den daha mı milli görüyorsunuz?" sorusunu yöneltmiştir. Mustafa Destici de "Doğu Bey'in son yıllarda bir fikri dönüşüm yaşayarak Ulusalcı tarafını öne çıkardığını biliyoruz ama buna itibar etmemiz mümkün değildir. Siz eğer Çin, Doğu Türkistan'da Uygur Türklerine zulüm etmiyor diyorsanız bizimle aynı yerde olamazsınız. Çünkü siz gerçeği inkar ediyorsunuz. Aynı şeyi Rusya için de yapıyor. İkisinin de sözcüsü gibi davranıyor"

28 ŞUBAT, AKDENİZ, ANADOLU AJANSI, ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, ANKARA EMNİYETİ, AVRUPA BİRLİĞİ, BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ, BAŞBAKAN, BİNALİ YILDIRIM, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ, ÇİN, DEVLET BAHÇELİ, DOĞU AKDENİZ, DOĞU PERİNÇEK, DOĞU TÜRKİSTAN, EĞİTİM, EMEKLİLİKTE YAŞA TAKI (ajanspress.com.tr)

 

2) ARTI TV
Gün Başlıyor
Sunucu günün manşetlerini aktarırken sıra Aydınlık gazetesine geldiğinde "Şöyle bir gösterelim sonra atalım gitsin. Akit, Aydınlık, Milat onlar bir arada olsunlar. Mutlu olsunlar. Doğu Perinçek her akşam bir televizyonda, yaygın televizyonda. Milli Gazete kadar olamıyor." dedi.

AKŞAM, AKŞAM GAZETESİ, AYDINLIK, DOĞU PERİNÇEK, FAİK ÖZTRAK, GALATASARAY, GALATASARAY FUTBOL, İTO, MİLLİ TAKIM, RECEP TAYYİP ERDOĞAN, SAĞLIK BAKANI, SAĞLIK BAKANLIĞI, SERDAR ORTAÇ, TÜİK HABERLERİ, TÜRKİYE, TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU(TÜİK), YENİ ŞAFAK, YERE (ajanspress.com.tr)

201212 Türkgün
201212 Türkgün