Basında Vatan Partisi - 1 Eylül 2020 Salı

Basında yer alan Vatan Partisi haberleri

1 EYLÜL 2020, SALI
BASINDA VATAN PARTİSİ

 

 

GAZETELER

 

1) YENİ ŞAFAK - 1 Eylül 2020
BU REZALET İÇİN SUÇ DUYURUSU
İstanbul Barosu’na DHKP-C'li teröristin pankartının asılması ile ilgili harekete geçildi. Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Zeynep Küçük, İstanbul Barosu Başkanı ve Yönetim Kurulu hakkında silahli terör örgütü üyeliği suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinde açlık grevi sonucu hayatını kaybeden Ebru Timtik’e destek açıklamaları yapılması ve fotoğrafının İstanbul Barosu binasına asılması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

 

2) YENİ BİRLİK - 1 Ağustos 2020
KEŞİFTEN SEVİNÇ DUYMAMAK MÜMKÜN DEĞİL
VATAN Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfini kendilerinin sevinçle karşıladığını, "ABD'nin safında olanların"ise bundan üzüntü duyduğunu gözlemlediklerini söyledi. Perinçek, İzmir'deki temasları kapsamında İnciraltı semtindeki bir çay bahçesinde partililerle bir araya geldi. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske takıp, sosyal mesafeyi gözeterek oturduğu programda konuşan Doğu Perinçek, Türkiye'nin son dönemde tarihi fırsat yakaladığını belirtti.

 

3) YENİ ASIR – 1 Eylül 2020
“BİZ ERDOĞAN'A GÜVENİYORUZ"
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İzmir İnciraltı’nda partililerle bir araya geldiği toplantıda gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Vatan Partisi olarak küresel güçlere karşı Başkan Erdoğan'ın yanında olduklarını vurgulayan Perinçek, "ABD ve küresel güçler, Erdoğan'ı devirmek için strateji kuruyor. ABD'nin devirmek için karar verdiği adama güveniyorum. Ondan endişe edenlere ise güvenmiyorum. Türkiye'ye bundan sonra kimse ihanet edemez. Eğer Türkiye'ye güvenirsek Türkiye'nin başında olanlara da güvenmiş oluruz" diye konuştu.

 

4) MİLAT - 1 Eylül 2020
DOĞALGAZ KEŞFİNE SEVİNEMEDİLER
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfini kendilerinin sevinçle karşıladığını, "ABD'nin safında olanların" ise bundan üzüntü duyduğunu gözlemlediklerini söyledi. Perinçek, "Hasedi olanları, Türk milletinin umutlarını, özlemlerini paylaşmayanları gördük. Bunu emekle bulduk, define bulmadık. Yıllardan beri araştırmalar yapıyoruz. Yoksa yoldan geçerken ayağımıza doğal gaz takılmadı. Bu sevinç kaynağı. Arkası gelecek" diye konuştu.

 

5) BATI AKDENİZ - 1 Eylül 2020
Perinçek, "Bugün ikinci İstiklal Savaşındayız"
Vatan Partisi Genel Başkanı Ortaca ve Bodrum'da düzenlenen programlara katıldı. İl Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu etkinliklere katılım gösteren Perinçek, 29 Ağustos da Ortaca Dayanışma Yemeği, 30 Ağustos'ta da Bodrum - Mumcular'da Üreticiler Buluşması ve ardından Bodrum — Turgutreis'te İmza Günü ve Dayanışma Yemeği’nde yer aldı.

 

6) İLK SES – 1 Eylül 2020
PERİNÇEK TÜRKİYE' NİN DOĞALGAZ KEŞFİNİ DEĞERLENDİRDİ
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfini kendilerinin sevinçle karşıladığını, "ABD'nin safında olanların" ise bundan üzüntü duyduğunu gözlemlediklerini söyledi. Perinçek, İzmir'deki temasları kapsamında İnciraltı semtindeki bir çay bahçesinde partililerle bir araya geldi. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske takıp, sosyal mesafeyi gözeterek oturduğu programda konuşan Doğu Perinçek, Türkiye'nin son dönemde tarihi fırsat yakaladığını belirtti.

 

7) FETHİYE - 1 Eylül 2020
DOĞU PERİNÇEK MUĞLA’DAN SESLENDİ
Muğla'ya gelen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek; Ortaca ve Bodrum'dan vatandaşlara seslendi. Doğu Perinçek 29-30 Ağustos tarihlerinde Muğla'daydı. İl Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu etkinliklere katılım gösteren Perinçek, 29 Ağustos da Ortaca Dayanışma Yemeği, 30 Ağustos da ise Bodrum, Mumcular'da Üreticiler Buluşması ve ardından Bodrum, Turgutreis'te İmza Günü ve Dayanışma Yemeğinde yer aldı.

 

8) EGE TELGRAF – 1 Eylül 2020
PERİNÇEK İZMİR’DE DOĞALGAZI KONUŞTU
Doğu Perinçek, Karadeniz'de, 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfini kendilerinin sevinçle karşıladığını, ABD'nin safında olanların ise bundan üzüntü duyduğunu gözlemlediklerini söyledi. Doğu Perinçek, İzmir'deki temasları kapsamında İnciraltı semtindeki bir çay bahçesinde partililerle bir araya geldi. Bir gazetecinin, Türkiye'nin Karadeniz'deki doğalgaz keşfine ilişkin sorusuna Perinçek, "Hepimiz bunu sevinçle karşıladık. Bu milletin bir üyesi olup da böyle bir keşiften sevinç duymamak mümkün değil" dedi.

 

7) SABAH - 1 Eylül 2020
DHKP-C'Lİ AVUKATA DESTEĞE SUÇ DUYURUSU
Cezaevinde ölüm orucunda ölen DHKP-C'li Avukat Ebru Timtek'in dev posterinin İstanbul Barosu'na asılmasıyla ilgili suç duyurusunda bulunuldu. Vatan Partili bir grup avukat İstanbul Barosu Başkanı ve yöneticilerinin yargılanmasını istedi.

 


İNTERNET SİTELERİ

 

1) MİLAT
Muhalefetin huysuz kaynana siyaseti
Bencil (egoist), dış güçlerin güdümünde olan; Abdullah Öcalan, Fetullah Gülen, Selahattin Demirtaş ise bu fırsatı değerlendirip, büyük Türkiye’nin kurulmasında rol almak yerine, katkı vermek yerine, Türkiye’ye zarar vermeyi tercih ettiler.
Doğu Perinçek gibi olamadılar. Perinçek memleketinin, vatanının yanında yer aldı.
Onlar ise; memleketine, ülkesine/devletine zarar verenler olarak tarihe geçecekler. Hain olarak tarihe geçecekler.
https://www.milatgazetesi.com/yazarlar/muhalefetin-huysuz-kaynana-siyaseti/

 

2) HABERTÜRK
Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, Türkiye’nin doğal gaz keşfini değerlendirdi
https://www.haberturk.com/vatan-partisi-genel-baskani-perincek-turkiyenin-dogal-gaz-kesfini-degerlendirdi-2789117

 

3) TELE 1
Vatan Partisi MYK üyesinden, İstanbul Barosu Başkan ve üyelerine suç duyurusu
https://tele1.com.tr/vatan-partisi-myk-uyesinden-istanbul-barosu-baskan-ve-uyelerine-suc-duyurusu-214475/

 

4) T24
Perinçek'ten 'doğal gaz keşfi' yorumu: ABD safında olanlar çok huzursuz oldular
https://www.t24.com.tr/haber/perincek-ten-dogal-gaz-kesfi-yorumu-abd-safinda-olanlar-cok-huzursuz-oldular,900267
Alıntı göster


5) Gerçek Gündem
Vatan Partisi MYK üyesi Zeynep Küçük'ten İstanbul Barosu hakkında suç duyurusu - Gerçek Gündem: www.gercekgundem.com/siyaset/209185/vatan-partisi-myk-uyesi-zeynep-kucukten-istanbul-barosu-hakkinda-suc-duyurusu?utm_source=share-whatsapp

 

6) Oda TV
Vatan Partisi MYK üyesinden İstanbul Barosu başkan ve üyelerine suç duyurusu
https://odatv4.com/sondakika.php?n=vatan-partisi-myk-uyesinden-istanbul-barosu-baskan-ve-uyelerine-suc-duyurusu-31082003


7) İHA
İstanbul Barosu hakkında suç duyurusu
https://www.iha.com.tr/istanbul-haberleri/istanbul-barosu-hakkinda-suc-duyurusu-2686459/

 

8) Tele 1
Vatan Partisi MYK üyesinden, İstanbul Barosu Başkan ve üyelerine suç duyurusu
https://tele1.com.tr/vatan-partisi-myk-uyesinden-istanbul-barosu-baskan-ve-uyelerine-suc-duyurusu-214475/

 

9) Akit
Avukat Zeynep Küçük'ten İstanbul Barosu hakkında suç duyurusu
https://www.yeniakit.com.tr/haber/avukat-zeynep-kucukten-istanbul-barosu-hakkinda-suc-duyurusu-1373799.html

200109 Fethiye
200109 Fethiye
200109 Yeni Birlik
200109 Yeni Birlik
200901 Batı Akdeniz
200901 Batı Akdeniz
200901 Ege Telgraf
200901 Ege Telgraf
200901 İlkses
200901 İlkses
200901 Milat
200901 Milat
200901 SABAH
200901 SABAH
200901 Yeni Asır
200901 Yeni Asır
200901 Yeni Şafak
200901 Yeni Şafak