Doğu Perinçek: Beyaz Saray’ın bozguncularına fotoğraflı yanıt

Yaman gazeteci Şafak Terzi’nin CIA’nın Türkiye’deki eski görevlisi Giraldi ile yaptığı söyleşiyi iki gündür Aydınlık’ta okuyoruz. ABD, Batı Asya’da dışlanmasını nasıl sindirecek, kara kara düşünüyor. Elinde kala kala İsrail’in yanında bir tek PKK/PYD ve IŞİD kaldı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin El Bab’a ilerleyişi karşısında çaresiz. Washington, Türkiye’nin Suriye'deki müdahalesine pek şaşırmış. Türkiye ile ilişkilerin düzelmesini Tayyip Erdoğan’ın yönetimden indirilmesine bağlıyor. Böylece ABD’nin bugünkü hükümet planını da bir kez daha ilan etmiş oluyor.


ABD Yönetimi ve Pentagon, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye’nin Fırat Kalkanı Harekâtıyla ortaya koyduğu kararlılığı beklemiyormuş. Onların kibirli bakış açılarına göre, ağır kayıplara uğrayan Türk Ordusu herhangi bir büyük harekata girişemezdi. Ama girişti.



TÜRKİYE-AMERİKA SAVAŞI

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye’nin toprak bütünlüğü ve milletimizin birliği için güney sınırlarımızın ötesinde ABD’nin piyonlarına karşı savaşı başarıyla sürdürüyor. Karşıda IŞİD var, PKK/PYD var. Arkalarında Amerika. Ellerinde Amerikan silahı. Sırtlarında Amerikan Stinger füzesi. Ceplerinde Amerikan doları. Mehmetçiğe sıktıkları kurşun Amerikan kurşunu. Başlarındaki komutan Amerikan Özel Kuvvet subayı. Amerikan uçaklarıyla korunuyorlar.

Bu savaş, Türkiye-Amerika Savaşıdır. Boyutlarını ve derinliğini görelim. Millet, bu savaşta Ordusuyla Polisiyle birliktedir, ona göre mevzilenelim. Tayyip Erdoğan’a karşı savaştan vazgeçmeyenler, ABD’nin gücü haline geldiklerini görmüyorlar mı?



TÜRKİYE-AMERİKA SAVAŞININ BOZGUNCULARI

Her savaşın mutlaka bozguncuları vardır. Kambersiz düğün olmayacağı gibi, bozguncusu olmayan savaş da yoktur. İşte yine ortaya döküldüler.


Daha düne kadar “Türkiye niçin IŞİD’e karşı savaşmıyor” diyenler, bu kez “niçin savaşıyoruz” diye kampanya başlattılar.


“Yobaz terör örgütlerini bitirelim” diyorlardı, şimdi Türkiye ABD güdümlü yobazlığa karşı savaşıyor. Peki şu feryatları ne?


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Suriye’nin kuzeyinde Terör Devletine izin vermeyeceğiz” diyerek, Türkiye’nin hedefini açıkladı. İkinci İsrail kurulmayacak! Kurulsun mu, istedikleri nedir bozguncu tayfasının?



“SURİYE’DE İŞİMİZ NE” KOROSU

ABD’nin Kirli Propaganda Kampanyası harekete geçirildi. Dün Vatan Savaşına aynı PKK’nın ağzıyla “Saray Savaşı” diyenler, hep bir ağızdan bağırmaya başladılar: Suriye’de işimiz ne?


Onlara Tayyip Erdoğan düşmanlığından başka bir davası, bir amacı, bir değeri olmayanlar da katıldılar: Suriye’de işimiz ne?


Bütün bozguncular, internetteki deliklerinden, gazetelerindeki köşelerinden fırladılar, bağırıyorlar: Suriye’de işimiz ne?


Yakın zamana kadar kendilerini Suriye dostluğunun, Rusya dostluğunun, hatta İran dostluğunun ve yobazlığa karşı mücadelenin arkasına gizliyorlardı.

Türkiye, Rusya ve İran’ın Moskova Bildirgesi’nden sonra gizlenebilecekleri yer de kalmadı. Şimdi bozguncu faaliyetlerini açık açık ABD’nin işaret parmağına bakarak yürütüyorlar.



MİAMİ’DE YAZ TATİLİ

Bozguncular, “Suriye’de asker aç, yemek diye verilen rezaleti kimse yemiyor, parası olan kendi imkânıyla besleniyor” diye cikcikliyorlar.
Türk Milleti, Çanakkale’deki 57. Alayın üç öğün yağsız bulgur ve üzüm hoşafından oluşan karavana listesiyle gurur duyuyor.

Bozguncular utanmadan “Suriye’deki askerimiz uzun zamandır banyo yapamıyor" diye yazıyorlar. Sanırsınız, Miami’ye yaz tatiline gitmişler.
Türk Milleti, Afyon ovalarından İzmir’e dokuz günde koşa koşa giden kahramanlarının ter kokusuyla övünüyor.

Bozguncular, “Askerin kıyafetleri yetersiz, kış ortasında yazlıklarla savaşıyorlar” diye yalanlarını sıralıyorlar.


Bu vatanı bize bırakan gazilerimizin elbiselerini görüyorsunuz. Ve işte Birinci Cihan Harbendi savaşan çocukların giydiği elbiseler. Türk Milleti, onlara göğsü kabararak bakıyor.

BOZGUNCULARIN SORULARI


Ve daha neler ve neler....Şu laflara bakın siz:


- El-Bab neyin kapısı?


- Oyunu kim kuruyor?


- Ne için?


Bozguncunun soruları bunlar ve benzerleri.



EL-BAB VATAN BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜN KAPISI

Vatanseverlerin yanıtları ise şöyle:


- El-Bab, Türkiye’nin toprak bütünlüğünün kapısı! Yurtta barışın kapısı!


- Oyunu artık, Türkiye-Rusya-İran-Suriye dörtlüsü kuruyor. ABD oyunun dışında kaldı, kendileri itiraf ediyorlar.


- Mehmetçik Vatan için savaşıyor ve canını veriyor. İşte bozguncunun anlayamayacağı yanıt bu.


Anlamaları şart değil, düğmelerine basılmaları yeterli.


Oyunun kenarında kalan Amerika, bozguncuların düğmesine bastı.


“Saray Savaşı” diyorlardı, şimdi Vatan Savaşına karşı Beyaz Saray’ın bozguncuları oldular.



KİTAP