Doğu Perinçek: Saray savaşı mı vatan savaşı mı

Bekir Coşkun, Emin Çölaşan, Uğur Dündar, Mehmet Türker, Emre Kongar arkadaşlarımız, PKK terörüne karşı askerî harekâtların “Tayyip Erdoğan’a seçim kazandırmak için” yürütüldüğünü söylüyorlar. HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, bu parlak fikri Grup Toplantısında çok daha veciz bir sloganla özetledi: “Bu savaş vatan savaşı değil, saray savaşıdır.”

 

BOZGUNCULUĞUN MERKEZİ

 

Cumhuriyet, Sözcü ve Yurt gibi gazetelerin keşfedemediği sloganı, HDP Genel Başkanının bulması doğal. Çünkü bozgunculuğun merkezi HDP’dir. PKK elinde silah bölücülük yapıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölücü teröre karşı mücadelesine karşı bozguncu faaliyet görevi ise HDP’nin. Terör örgütüne yasal parti kurdurursanız, sonuçlarına katlanacaksınız elbette. Biri vuracak, öbürü bozgunculuk yapacak.

 

BOZGUNCULUĞA ALET OLMAK

 

Mehmetçik savaşırken, Hava Kuvvetleri Hakurk’u ve Kandil’i vururken, “Bunlar Tayyip Erdoğan’a oy kazandırmak için savaşıyorlar” diye kampanya yürütmek, bozgunculuk değil de nedir, söyler misiniz?

 

Biliyorsunuz savaş, yalnız cephede yapılmıyor, yalnız silahla yapılmıyor. Bir de psikolojik harekât var, propaganda boyutu var savaşın.

 

“Bu savaş vatan savaşı değil, Tayyip Erdoğan’a oy kazandırma savaşı” diyenler, işte o psikolojik harekâtı yürütüyorlar.

 

Kimlerle birlikte olduklarına bakmıyorlar mı?

 

Önlerinde Küresel Oyuncu Selahattin Demirtaş.

 

Sağlarında cümle cemaat F Örgütü.

 

Sol başlarında Cengiz Çandar başta olmak üzere Neoliberal entelijansiya.

 

Özetle bilcümle bozguncu tayfası.

 

Ve hedef aldıkları kuvvet, en başta Türk milleti. Kahvelere gitsinler, otobüse binsinler, metroya insinler, bakalım bu savaşa yan bakan bir vatan evlâdına rastlayacaklar mı?

 

Hedef aldıkları cephe ise, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin cephesi, Mehmetçiğin cephesi!

 

NİÇİN BOZGUNCULUĞUN ALETİ OLUYORLAR

 

Demirtaş’ı anladık, görevi bozgunculuk, görevi içerden bozmak, görevi vatan savunmasını baltalamak, görevi Mehmetçiğe halk desteğini dinamitlemek.

 

Peki vatanseverliğinden kuşku duymadığımız kimi yazarlarımız niçin PKK’nın bozguncu faaliyetine alet oluyorlar? Dün işlenen konu buydu Rota köşesinde. İşlemeye devam edeceğiz. Bugünlük şunu söyleyelim: Tayyip Erdoğan düşmanlığına esir olmuşlar, gözleri Tayyip Erdoğan’dan başka bir şey görmüyor. O kadar ki, PKK’nın yanına düştüklerini bile göremiyorlar. Boğazlarına kadar sistemin batağına saplanmışlar, şimdi sistemin gözdesi PKK ve HDP değil mi?

 

VATAN SAVAŞINDA TARAFIZ

 

Biz, bu savaşta tarafız.

 

Türkiye’nin vatan bütünlüğünün tarafındayız.

 

Mehmetçiğin getireceği gerçek barış ve huzurun tarafındayız.

 

ABD’nin stratejik piyonu olan bölücü terörün karşısındayız.

 

Mehmetçiğin siperindeyiz.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarısı için sorumluyuz ve vatan görevimizi yerine getiriyoruz.

 

ARKADAŞLARIMIZA VEFA VE SADAKAT

 

Sorumluluğumuz yalnız millete ve vatana değil, aynı zamanda arkadaşlarımıza da sorumluyuz. Bir yanlış yaptığımız zaman, onların bizi omuzlarımızdan tutup sarsmalarını nasıl beklersek, bizim de arkadaşlarımıza vefa ve sadakat gibi yükümlerimiz var.

 

Biz arkadaşlarımıza vatan savaşında bozgunculuk konumunu yakıştırmıyoruz. Onlara güveniyoruz.

 

Bu konuya devam edeceğiz. Çünkü savaş devam ediyor.

 

Doğu Perinçek / 31 Temmuz 2015, Aydınlık