“Perinçek, Tayyip Erdoğan’ın Yüce Divanlık Suç Dosyasını Açıklayacak”

5 Haziran'da İzmir'de düzenleyeceğimiz mitingimiz için, İzmir İl Başkanlığımızda basın açıklaması düzenledik.

Tarih:

 

5 Haziran Cuma günü tüm İzmir halkını Gündoğdu’ya çağırıyoruz. Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşecek mitingimizde Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Tayyip Erdoğan’ı yüce divana gönderecek belgeleri açıklayacak.

5 Haziran Cuma günü Gündoğdu’da düzenlenecek ‘Vatan Mitingi’ için İzmir il Başkanlığımızda basın toplantısı düzenledik. Basın açıklamasını İzmir İl Başkanımız Mustafa Tosunlar yaptı. Tosunlar, ”5 Haziran Cuma günü partimizin düzenleyeceği miting sıradan bir miting değildir. Mitingimiz yeniden Cumhuriyet mitinglerinin başlangıcı olacaktır, gezi direnişinin müjdecisi olacaktır” dedi.

 

“Vatan Partisi Ülkenin Bölünme Senaryolarına Dur diyecek Tek Partidir”

Cumhurbaşkanlarının yargılanacağı tek suçun vatana ihanet olduğunu belirten Mustafa Tosunlar “Ülkemizi günümüzdeki haline getiren 13 yıllık AKP iktidarının en önemli sanığı, şu anda Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden Recep Tayyip Erdoğan, vatana ihanet suçundan yargılanacaktır. Genel Başkanımız Doğu Perinçek mitingimizde Tayyip Erdoğan’ı yüce divana gönderecek önemli belgeleri açıklayacaktır” diye belirtti.

Tosunlar, Amerika’nın seçim sonrası Türkiye’ye yönelik türlü senaryoları olduğunu söyleyerek,”Ülkemiz için bölünme senaryoları çiziliyor. Bunların en tehlikelisi HDP destekli AKP-CHP koalisyonudur. Bu koalisyonun amacı ülkemizi bölmektir. Vatan Partisi ülkemizin bölünme senaryolarına dur diyecek tek partidir ” diye konuştu.

 

“Türkiye’nin Onurunu Vatan Partisi Kurtarıyor”

Hangi koşullarda seçime gittiğimizi ve mitinge hazırlandığımızı hatırlamamız gerek diyen Hulki Cevizoğlu,” Türkiye pek çok yasaklar içinde 7 Haziran seçimlerine gidiyor. Siyasi olarak baktığımızda, andımız ve ulusal bayramlarımızın kutlanması yasaklanıyor. Ancak Amerikan emperyalistlerinden emir almak, İngiltere’den madalya almak serbest hale geliyor. Türkiye’yi bölmek serbest oluyor” dedi.

Cevizoğlu, seçim çalışmalarında AKP’nin yürüttüğü propagandaya değinerek “ AKP’nin yaptıkları ortadadır. Türkiye’yi bölmek için çalışıyorlar. Atatürk’ü, Türk’üm demeyi yasaklıyor. Vatan Partisi bunun aksine ülkemizi katliamcı göstermek isteyenlere karşı büyük bir hukuk mücadelesi kazanıyor. Partimizin gençleri Türk askerini onursuzlaştırmaya yönelik askerimizin başına çuval geçirmeye olayına tepki olarak Amerikan askerinin başına çuval geçiriyor. Türkiye’nin onurunu Vatan partisi kurtarıyor” diye belirtti.

 

Bayrağını Al Gündoğdu Meydanı’na Gel

Tosunlar,”5 Haziran Cuma günü saat 17.00’da, Atatürkçü, laik, demokrat ve vatansever İzmir halkını bu hayâsızca akını durmak için Gündoğdu meydanına bekliyoruz. Bayrağını al ‘Mustafa Kemal’iin Askerleriyiz’ diye haykırmaya Gündoğdu’ya gel” diyerek miting çağrısı yaptı.