İstanbul ilçe örgütleri genel üye toplantılarını gerçekleştirdi

İstanbul İl Örgütümüz, son siyasi gelişmeleri değerlendirdi ve Ulusal Kanal Digitürk-Tivibu kampanyasına yapılacak katkıları planladı

1/3
2/3
3/3

Vatan Partisi İstanbul İl Örgütü, son siyasi gelişmelerin değerlendirildiği ve Ulusal Kanal Digitürk – TiviBU Kampanyası’na yapılacak katkıların yeniden planlandığı Genel Üye Toplantılarını 21 – 25 Ocak tarihlerinde gerçekleştirdi. Toplantılara MYK ve MKK Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları, Aydınlık Gazetesi, Ulusal Kanal ve GÖREV Vakfı Yöneticileri de katılımcı olarak katkı sağladı.

 


Hizibe Karşı Siyasi Netlik; HDP Kapatılsın!

 

“HDP kapatılsın” ve “Türk de biziz Kürt de biziz hepimiz Türk Milletiyiz ” sloganlarının bildirilerden çıkarılmak istenmesiyle başlayan süreçte partinin iradesi ile seçilen Genel Başkanlık makamını disiplin kuruluna sevk etmeye kalkan M. Bedri Gültekin ve avarelerinin istifaları değerlendirildi ve siyasi olarak net tutumlar alındı.

 

 

Vatan Partisi Altın Çağını Yaşıyor!


Vatan Partisi özellikle ABD seçimleri sonrası Joe Biden’a destek olan muhalefet partilerine karşı aldığı tavırla halkın dikkatini çekti. HDP’nin kapatılması için gösterdiği sağlam irade ile Vatan Partisi, doğu illerinde üye akınına uğramakta ve yeni il ve ilçe örgütleri açarak altın çağını yaşamaktadır.



Şırnak’a Kardeşlik Köprüsü

 

Öncü Kadın’ın Şırnak’a yardım için başlattığı kampanya için gerekli planlamalar ve değerlendirmeler yapıldı. Kampanyayı en geniş çevrelere duyurmak için yeni fikirler öne sürüldü. Kampanya ilçe örgütlerinde büyük heyecana yol açtı. İlçe örgütleri önlerine hedefler koydu.



Türkiye’nin Milli Kanalına Destek!

 

15 Temmuz’da bizleri aydınlatan; Lozan’da, Silivri’de bizleri yalnız bırakmayan, üreticinin, çiftçinin, sanayicinin, gençliğin kanalı Ulusal Kanal’ın kampanyası, kanal ve vakıf yöneticilerinin de toplantıya katılımı ile tartışıldı. Ulusal Kanal’ın Digitürk ve TiviBU’da yer alması gerektiği ve milyonlarca evi daha aydınlatma hedefi ortaya kondu.