Doğu Perinçek: Söz vermiştik

Dört ay dört gün önce 9 Nisan 2016 günü bu köşede şöyle yazmıştık: “Bugün Ege ve Akdeniz kıyılarında ve tarım alanlarında herkesin kulağı Rusya haberlerindedir. Rus uçağının pilotunu öldürmekten zanlı Alpaslan Çelik’in tutuklanması, halkta bir umut yarattı. Herkes, cesur ve kararlı adımlar bekliyor. Biz Vatan Partisi olarak, hem Rus devleti ile görüşüyoruz hem de Türkiye’yi yönetenlerin derhal harekete geçmeleri için çaba gösteriyoruz. Bazı sonuçlar almaya başladık. Söz veriyoruz, Rusya kapısını açacağız.”

 

Antalyalı yurttaşlarımız, özellikle turizm işletmecileri ve çalışanları hatırlayacaktır, aynı sözleri basın toplantımızda da belirtmiştik.

 

Şimdi Vatan Partisi olarak sözümüzü tutmamızın gönül rahatlığı içindeyiz.

 

Rusya Federasyonu yönetiminin Konstantin Malofeyev ve Aleksander Dugin gibi kurmayları, Rusya televizyonlarından açıklamalar yapıyorlar. Özetle, “Putin’in Tayyip Erdoğan yönetimiyle işbirliği yapmaya niyeti yoktu. Rusya yönetimini Vatan Partisi yöneticileri ikna ettiler” diyorlar. Hangi gerekçelerle ikna ettiğimizi de açıklıyorlar.

 

Vatan Partisi doğru programı, doğru siyasetleri ve birikimli önderliğiyle ne zamandan beri Türkiye’nin önünü açan uygulamaların içindedir.

 

Silivri duvarlarının yıkılmasına önderlik ettik.

 

Ermeni Soykırımı yalanını AİHM kararıyla tarihe gömdük.

 

FETÖ’nün üzerine yürünmesi için 40 yıldır yürüttüğümüz mücadele meyvelerini verdi.

 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve polisimizin 24 Temmuz 2015 gününden bu yana bölücü teröre karşı yürüttüğü Vatan Savaşının başlaması ve devamında siyasal düzlemde tarihî görevler yaptık.

 

Komşularımızla Türkiye arasındaki ilişkilerin kurulması ve gelişmesi için sonuç alıcı çalışmalarda bulunduk.

 

Atatürk Devrimini savunan bir kale yarattık.

 

Türkiye’nin geleceğini güvence altına alan bir Atatürk Gençliği yetiştirdik

 

Rusya kapısının açılmasındaki çalışmalarımız son örnektir ancak sonuncu örnek olmayacaktır.

 

“Vatan Savaşından Millî Hükümete” sloganı hayata geçmektedir.

 

Milletimizden yetki istiyoruz. Bu ülkeyi Atatürk Devrimi rotasında bağımsızlığa, vatan bütünlüğüne, aydınlıklara, güzelliklere ve zenginliğe götürürüz.

 

Doğu Perinçek / 14 Ağustos 2016, Aydınlık