Sırada Hangi Cinayet Var

Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in bugünkü Aydınlık Gazetesindeki Rota'sı 14.05.2015

Tarih:

AKP-PKK Suç Ortaklığının ilk önemli eylemi, Sakine Cansız cinayetidir. 1 Mart 2015 günü Dolmabahçe’de Ortak Programın ilan edilmesine varan süreçte o cinayetin özel bir rolü var. 

Cinayetler süreci, plana göre asıl büyük cinayetle devam edecek. 

SİNDİRME HAREKÂTI VE CİNAYETLERİ 

Yakın geçmiş derin dersler içeriyor. ABD işbirlikçisi güçlerin “Yeni Anayasa” adını verdikleri Bölme ve Yıkma girişiminin yolu büyük tertiplerle ve cinayetlerle açıldı. 

Ergenekon-Balyoz tertipleri, Vatanın bölünmesine ve Cumhuriyetin yıkılmasına karşı koyacak Türk Ordusunu ve İşçi Partisi’ni (Bugün Vatan Partisi) sindirme harekâtlarıydı. 

Münafık Kardeşler Anayasasının önünde temizlenmesi gereken başka engeller de vardı. Kürt Alevilerinin sindirilmesi ve PKK’ya teslim alınması gerekiyordu. Sakine Cansız cinayeti, Açılım’ın başka bir cephede önünü açtı. 

PLANIN ANAHTAR GÖREVLİSİ

Bugün ABD işbirlikçisi güçlerin Bölücü ve Yıkıcı Anayasa için tezgâhladıkları hükümet ortaklığının anahtar örgütü, HDP, daha doğrusu PKK’dır.Artık sistemin gözde partisi, HDP, başka deyişle PKK oldu. Sistemin iktidar partisi AKP ve ana muhalefet partisi CHP, ikisi de PKK’yı kucaklarına almış bulunuyorlar. ABD denetimindeki medya, PKK’yı parlatmakla görevli.

SIRADAKİ CİNAYET İÇİN HÜKÜMET PLANI

7 Haziran sonrası için planladıkları hükümet,artık sır değil, gazete başlıklarıyla ve yetkili ağızlardan yapılan açıklamalarla bütün dünyaya duyuruldu. AKP-CHP hükümeti kurmak peşindeler. Ve elbette kucaklarında HDP/PKK olmak üzere.Türk milletini anayasadan silmek, Kürdistan’a özerklik, Atatürk Cumhuriyetinin son kalelerinide yıkmak, AKP’nin tek başına becerebileceği bir iş değil. CHP’ye yapılan kaset tertibiyle Cumhuriyeti kuran parti de, Cumhuriyetin yıkılması eylemine ortak edildi. Böylece Münafık Kardeşler Şirketi oluştu. ALEVİ AVCILIĞI AKP-PKK ortaklığının “Yeni Anayasa” girişiminedirenecek güçler içinde Alevi kitlesinin özel konumunu herkes biliyor kuşkusuz. ABD merkezlisistem, bu direnç odağını dize getirmek için CHP ve PKK’ya görev vermiş bulunuyor. Bu partiler Alevi avcılığına soyundu. Alevî kitlesini AKP ile yan yana getirmek kolay değil elbette. Sözümona“AKP’nin sandalye sayısını azaltma” perdesi altında, Alevileri AKP planına katmak için hokkabazlıktan başka çareleri bulunmuyor. HDP’ye yönlendirilen oylar, AKP ortaklığının hanesine yazılacak. Kabak bütün milletle birlikte Alevilerin başında patlayacak!

7 HAZİRAN SEÇİMİNDE TEMEL GÖREV

Yeni Anayasa’yla Münafık Kardeşler rejimi planlanıyor.Planın başında Tayyip Erdoğanlar var.Plana direnecek güçler, susturulmalı ve denetim altına alınmalı. O nedenle bu plan, tertiplerle ve cinayetlerle yürütülüyor.

Sıradaki cinayet, vatan bütünlüğüne ve Cumhuriyetimize karşı büyük cinayettir. Türk milletinin Türk ve Kürdüyle, Sünnî ve Alevisiyle bu plana boyun eğmeyeceği kesindir. Vatan Partisi, bu planı bozguna uğratacak karargâhı ve örgütlenmeyi oluşturmuştur. 7 Haziran seçiminin temel görevi, sıradaki cinayeti önlemektir.

Doğu Perinçek

Vatan Partisi Genel Başkanı