Vatansever Gençlik Partiyle İleri!

Öncü Gençlik 17-18 Aralık'ta 10. Olağan Kurultayını gerçekleştiriyor.

Tarih:

Gençlik örgütümüz Öncü Gençlik, 17-18 Aralık 2016 tarihlerinde Ankara Anemon Hotel’de 10. Olağan Genel Kurultayı'nı gerçekleştirecek. ‘‘Vatansever Gençlik Partiyle İleri!’’ sloganıyla düzenlenecek kurultaya Türkiye’nin dört bir yanından binlerce genç katılacak.

 

Genel Merkezimizde bir araya gelen Öncü Gençlik yöneticileri düzenledikleri basın açıklaması ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve kurultayla ilgili bilgiler verdi. Açıklamayı yapan Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş, Türkiye’nin başkanlık sisteminden daha mühim sorunları olduğunu belirterek sadece Vatan Partisi’nin Türkiye’yi huzura, refaha ve çağdaşlığa ulaştırabileceğini ifade etti. Diş; ‘‘Türkiye’yi böldürmemek, Cumhuriyeti yıktırmamak için; “Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, bölücüler, tecavüzcüler ülkesi olmasın” diye, bütün Türk gençliğini Vatan Partisi’ne üye olmaya çağırıyoruz.17-18 Aralık 2016 tarihlerinde Ankara’da, Anemon Otel’de düzenleyeceğimiz 10. Olağan Genel Kurultayımıza bütün milletimizi davet ediyoruz.’’ dedi.

 

İşte açıklamanın tam metni:

 

‘‘Bu topraklarda gençlik, memleket meselelerini hep omuzlarında taşımıştır.

 

Omuzlarımız nasırlıdır, omuzlarımızdaki yük ağırdır.

 

Çünkü ülkemizin ve milletimizin geleceği omuzlarımızdadır.

 

Geleceğimiz, vatanımızın ve cumhuriyetimizin geleceğine sıkı sıkıya bağlıdır.

 

Türk gençliği olarak soruyoruz.

 

Kimilerinin “örtülü savaş” diye tarif ettiği, Türkiye’miz için varlık yokluk meselesi olduğu açık olan günümüz koşullarında, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) milletvekilleri vatan savaşı dışındaki konuları düşünmeye nereden vakit buluyor?

 

Balık baştan kokuyor.

 

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım, memleketin en büyük meselesi buymuş gibi, günlerdir “Başkanlık Sistemi”yle yatıp “Başkanlık Sistemi”yle kalkıyor.

 

Şehirlerimizin ve insanlarımızın geleceğini terörle, hendeklerle ve bombalarla karartmaya kalkan, arkasını emperyalizme vermenin nafile azgınlığı ve şımarıklığıyla davranan bölücü terör örgütü PKK, makam odasına kadar girerek kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk’ü şehit ediyor.

 

Ama hükümetin gündeminde “Başkanlık Sistemi” var.

 

İçinde bazı ülkelerin elçilerinin de bulunduğu 38 Avrupalı diplomat, sömürge valisi edasıyla TBMM’ye gelip bölücü terör örgütü PKK’nın uzantısı partinin toplantısına katılıyor, Türkiye düşmanlığına alkış tutuyor, “Kürdistan” diye slogan atıyor.

 

Yine hükümetin gündeminde “Başkanlık Sistemi” var.

 

 

BAŞKANLIK SİSTEMİNDEN DAHA MÜHİM SORUNLARIMIZ VAR

 

Bilmiyorsanız söyleyelim: Türkiye’nin “Başkanlık Sistemi”nden daha mühim sorunları var.

 

Devletin her kademesine sinsice yerleşerek uluslararası güçlerin çıkarları için darbe girişiminde bulunan suç şebekesi Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ), karışıklıklar çıkarmak için fırsat kolluyor.

 

Türk ordusu emperyalistlerin planlarını yurtta bozuyor, cihanda bozuyor. Fırat Kalkanı Harekâtıyla, Suriye’nin kuzeyini parçalayan, Türkiye’yi bölmek için kapı açmaya çalışan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve İsrail güdümündeki “Kürt koridoru”na karşı savaşıyor.

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tehdit altında…

 

Ekonomi, kırmızı alarm veriyor…

 

Bu memleketin her karışı için dövüşmeye hazır olan Türk gençliği olarak, TBMM’deki bütün partilere ve hükümete sesleniyoruz.

 

Türkiye, güvenli ve huzurlu bir gelecek için bu savaştan, Türk-Amerikan savaşından; siyasi ve ekonomik olarak başı dik çıkmalı.

 

Ancak Türkiye’yi “Made In USA” damgalı senaryolara teslim etmeyecek en önemli gücümüz Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) hiyerarşisini bozarak askeri okulları kapatıp, attıkları her adımla ordunun itibarını zedeleyenler bizi bu savaştan başı dik çıkaramaz.

 

İçinde bulunduğumuz durumun ciddiyetinden bihaber şekilde, Cumhuriyetin temel niteliğini ortadan kaldıracak ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni (TBMM) işlevsizleştirecek “Başkanlık Sistemi”ni “en büyük meselemizmiş” gibi dayatanlar, bizi bu mücadelelerden başarıyla çıkaramaz.

 

“Demokrasi” ve “özgürlük” kavramlarının arkasına sığınarak bölücü teröre ve darbeci çeteye kol kanat gerenler de beceremezler.

 

Kim onlar? HDP’li belediyelerin kapısında, Özgür Gündem isimli gazete numarası yapan PKK yayın organının bürosunun önünde, FETÖ’nün “basın” maskesi takmış araçlarının bahçesinde sabahlayanlar…

 

 

BİR TEK VATAN PARTİSİ KANDIRILMADI

 

Bir tek Vatan Partisi Türkiye’yi güvenliğe, huzura, refaha ve çağdaşlığa kavuşturur, vatan savaşından ülkemizi başarıyla çıkarır.

 

Çünkü bir tek Vatan Partisi kandırılamadı.

 

Bir tek Vatan Partisi vatan, cumhuriyet, emek ve insanlık değerlerinden sapmadı.

 

Vatan Partisi tereddüt etmeden “Cumhuriyetçiyiz, milliyetçiyiz, devletçiyiz, halkçıyız, laik ve devrimciyiz” diyor.

 

Üreten, birleşen ve çağdaşlaşan bir Türkiye için bütün Türk gençliğini öne atılmaya çağırıyoruz.

 

“Ülkemizin ve milletimizin geleceği omuzlarımızdadır, haydi işbaşına” diyoruz.

 

Vatan Partisi Öncü Gençlik olarak Kasım ayının son haftasında ve Aralık ayında gerçekleştireceğimiz kurultaylarımızı, Türkiye’yi sistem partilerinden kurtarmak ve Atatürk Devrimlerinin rotasına yeniden sokmak için yapıyoruz.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan kopuşunun bedellerini en ağır şekilde ödediğimiz bugünlerde geleceğimiz, vatanımızın ve cumhuriyetimizin geleceğine sıkı sıkıya bağlıdır, biliyoruz.

 

 

TÜRK GENÇLİĞİNE ÇAĞRI

 

Türkiye’yi böldürmemek, Cumhuriyeti yıktırmamak için; “Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, bölücüler, tecavüzcüler ülkesi olmasın” diye, bütün Türk gençliğini Vatan Partisi’ne üye olmaya çağırıyoruz.

 

17-18 Aralık 2016 tarihlerinde Ankara’da, Anemon Otel’de düzenleyeceğimiz 10. Olağan Genel Kurultayımıza bütün milletimizi davet ediyoruz.

 

Milletimiz müsterih olsun, Vatan Partisi Amerikancılığa ve çağdışılığa geçit vermeyecektir!

 

Vatansever Gençlik partiyle ileri!’’

1/3
2/3
3/3