Vatan umut oldu

Türkiye’nin her ilinden, her meslekten ve her yaştan üyelik başvurusu geldi.

Tarih:

“Milli Hükümet İçin Birlik” sloganıyla yola çıkan Vatan Partisi Türkiye'nin gündemine oturdu. Vatan'da birleşenlerin sayısını her geçen dakika artırıyor. Kurultayın hemen ardından partiye internet üzerinden katılım 3 bini aştı. Kurultay'da üye olanlarla birlikte Vatan Partisi 24 saatte 5 bin kişiyi saflarına kattı.

Türkiye’nin en doğusundan en batısına 20 bin yurttaş Arena'da “Vatan Partisi”nde buluştu.

İşçi Partisi'nin Vatan Partisi ismini almasının ardından yalnızca 24 saat geçti. Mühendisinden mimarına; doktorundan ev hanımına; askerinden işçisine ve öğrencisine kadar binlerce kişi vatan için yola çıktı.

Partiye yoğun ilgi ve katılım her geçen dakika artıyor. Bir gün içinde Vatan Partisi’ne internet üzerinden 3 bini aşkın kişi üye oldu. Kurultay salonunda üye olanlarla birlikte toplam sayı 5 bini aştı.

Partiye en yoğun ilgiyi gençler gösterirken, meslek gruplarından ise en çok Mühendis, Mimarlar ve emekli askerler Vatan Partisini tercih etti.

Bu hızlı ilgiyi Ulusal Kanal’a değerlendiren Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Mustafa Sevim, katılımların Türkiye’nin küçük bir özeti olduğunu belirtti.

Sevim, üye sayısının her geçen dakika arttığını ve bu rakamın hızla yükseleceğini ifade etti.

Yurttaşların birleşme isteğini Kurultayda gösterdik diyen Sevim, halkın Vatan Partisi'ni benimsediğini vurguladı.

Vatan Partisi'ne vatanpartisi.net adresinden üye olunabiliyor.

 

 

 

Vatan Partisi hızla büyüyor