Vatan Savaşı’nın Zafer Gününde Hepimiz Mehmetçiğiz Demek İçin Alanlardayız!

Ankara İl Başkanımız Osman Yılmaz, 30 Ağustos’ta tüm yurttaşları Mehmetçik Yürüyüşü’ne katılmaya çağırdı.

Tarih:

Ankara İl Başkanımız Osman Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamayla 30 Ağustos’ta tüm yurttaşları Mehmetçik Yürüyüşü’ne katılmaya ve terörle mücadele yürüten ordumuza ve emniyet güçlerimize destek vermeye çağırdı. Yılmaz’ın açıklaması şöyle:

 

         Türk Silahlı Kuvvetleri ve polisimizin, 24 Temmuz’dan bu yana PKK’ya karşı yürüttüğü etkili mücadele sürüyor. Vatan mücadelesi, can vererek kan vererek yürütülüyor. Edirne’den Van’a kadar bütün yurttaşlarımızın yüreği Mehmetçikle birlikte çarpıyor.

 

         30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, Vatan Mücadelemizin Zafer günü yıldönümünde PKK terörüne karşı ordumuzun ve emniyet güçlerimizin yürüttüğü mücadeleye desteğimizi göstermek ve “Hepimiz Mehmetçiğiz” demek için alanlara iniyoruz. 30 Ağustos 2015, Pazar günü saat 17.00’de Türk bayraklarımızla YKM önünde buluşuyoruz.

 

         Partimiz yürütülen Vatan Savaşının içindedir. Vatan mücadelesinin iktidar mücadelesi olduğu bilinciyle, önce vatan diyen bütün siyasi partilerin, demokratik kitle örgütlerinin, sendikaların, odaların, Vatan savaşının başarısı için Türkiye Cephesinde buluşması tarihi sorumluluktur.

 

 

         Bütün Ankara halkını, önce vatan diyen bütün siyasi partileri, demokratik kitle örgütlerini, sendikaları, odaları Mehmetçik Yürüyüşü’ne katılmaya davet ediyoruz.