Vatan Partisi’yle ilgili haber kaynağınız FETÖ olmasın, böyle rezil olmayın!

FETÖ’nün ve Gülaltay’ın yalanlarını haber yapan internet siteleri hakkında açıklama

Tarih:

Akın Birdal suikastının sanığı Semih Tufan Gülaltay, YouTube kanalında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ilgili suçlamalarda bulunmasından 2 gün sonra Cumhurbaşkanı’na hakaretten dolayı tutuklandı. Bu tutuklamayı ilk olarak FETÖ’cü internet siteleri “’Kozinoğlu'nun ölüm emrini Perinçek verdi’ diyen Ergenekon sanığı tutuklandı” başlığıyla servis etti. Ardından “medyaradar.com” ve “internethaber.com” siteleri benzer başlıklarla haber yaptı. Oysa Gülaltay’ın yalanını görmek için, olayların tarihlerine bakmak yeterliydi. Ayrıca Gülaltay’ın iki hafta önce Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’le ilgili uydurduğu yalanların tutuklanmasıyla bir bağlantısı yoktu.

 

 

İLK YALAN HABER FETÖ’CÜ SAMANYOLUHABER’DEN

 

Akın Birdal suikastının sanığı Semih Tufan Gülaltay, YouTube kanalından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la ilgili ağır suçlamalarda bulundu. Gülaltay “15 Temmuz’da FETÖ’cülerin kazanması halinde Tayyip Erdoğan’ın Fethullah Gülen’e kendisini affettirmeyi hesaplamış olduğunu” iddia etti. Bu konuşmanın yayınlanmasından iki gün sonra Gülaltay, Cumhurbaşkanı’na hakaretten tutuklandı. FETÖ’nün yurt dışından yayın yapan internet sitesi “samanyoluhaber.com” 2 Haziran sabahı saat 10.06'da haberi “’Kozinoğlu'nun ölüm emrini Perinçek verdi’ diyen Ergenekon sanığı tutuklandı” başlığıyla verdi. Kısa bir süre sonra diğer FETÖ’cü “TR 7/24” sitesi ve “30 +” YouTube kanalıyla yalan haber servis edildi. Ardından da “internethaber.com”, “Semih Tufan Gülaltay tutuklandı! 'Kozinoğlu'nu Perinçek öldürttü' demişti” başlığıyla, “medyaradar.com” internet sitesi de farklı bir başlıkla ama aynı içerikle yalanı haberleştirdi.

YOUTUBE KANALINA DAHİ BAKMAMIŞLAR!

 

FETÖ’nün yalanını haber yapan bu internet siteleri, Gülaltay’ın YouTube kanalına girip biraz araştırma yapsalardı kolayca gerçeğe ulaşacaklardı. Gülaltay, tutuklanmasından 2 hafta önce, 17 Mayıs 2020’de yayınladığı videosunda Doğu Perinçek’le ilgili yalanlar ortaya attı. Günaltay, benzer şekilde Demirel, Erbakan, İnönü ile ilgili zırvalarını 17 Mayıs’tan sonra farklı günlerde YouTube’tan paylaştı. En son da 30 Mayıs 2020’de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili söz konusu suçlamayı yaptı. Dolayısıyla tutuklamanın, Doğu Perinçek’le ilgili Gülaltay’ın uydurmalarıyla uzaktan yakından ilgisi yoktu.

GÜLALTAY İFTİRAYI ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRDI

 

Gelelim Türkiye’nin kahramanlarından olan eski MİT Orta Asya Şefi Kaşif Kozinoğlu’yla ilgili Gülaltay’ın yalanlarına. Gülaltay aklınca Kozinoğlu’nu öldüren güçlerle, hem Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hem de Emekli Albay Hasan Atilla Uğur’la bir bağlantı kurmaya çalıştı, bunu da eline yüzüne bulaştırdı. Gülaltay’ın Albay Uğur’a yönelik “Sen bu adama(Kozinoğlu’na)  neler yazdırdın da Doğu Perinçek’e verdin. Perinçek yayınladıktan sonra bu adam neden zehirlendi.” sözünün kısa bir internet taramasıyla yalan olduğu görülür. Çünkü, Kozinoğlu 13 Kasım 2011 tarihinde hayatını kaybetti, Aydınlık gazetesi de Kozinoğlu’nun Doğu Perinçek’e yazdığı mektupları 16 Kasım 2011’de, yani öl&u uml;münden 3 gün sonra yayımladı.

KOZİNOĞLU O MEKTUPLARI PERİNÇEK’İN ŞAHSINA YAZDI

 

Bununla birlikte, Kozinoğlu Aydınlık gazetesinde yayımlanan mektupları, Ergenekon kumpasında tutsakken Doğu Perinçek’in şahsına yazdı. O mektuplarda, Kozinoğlu’nun, Perinçek’e ne kadar çok güvendiği yazıyordu. Kozinoğlu, Aydınlık’ın daha önce kendisi hakkında yazdığı her haberin kelimesi kelimesine doğru olduğunu belirtmişti. Kozinoğlu da Aydınlıkçılar gibi her daim FETÖ’nün hedefindeydi. O süreçte Kozinoğlu, Vatan Partisi’nin önderliği altına katıldı. Biz de Kozinoğlu’nun FETÖ’cü Gladyo tarafından öldürüldüğü kanaatindeyiz. Bu kayıp, hem Vatan Partisi için hem de Türkiye için büyük bir kayıptır.

 

Son olarak, Kozinoğlu’yla ilgili gerçekleri, O’nun kendi el yazılarından öğrenmeniz için Kaynak Yayınları’ndan çıkan “Kozinoğlu’nun Mezara Götürmediği Sırlar” kitabını incelemenizi rica ediyoruz.