Vatan Partisi'nden Türkiye Emekliler Derneği'ne ziyaret

Heyetimizi, Genel Başkan Kazım Ergün, Hukuk Müşaviri Hilmi Şimşek, Araştırma Müdürü Namık Tan ve Ankara Şube Yöneticisi Gültekin Bakırözlü karşıladı

Tarih:

Vatan Partisi Genel Sekreteri ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Utku Reyhan, Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ercan Enç ve Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Kaan Doğan, Türkiye Emekliler Derneği’ni ziyaret etti. Vatan Partisi heyetini, Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Hukuk Müşaviri Hilmi Şimşek, Araştırma Müdürü Namık Tan ve Ankara Şube Yöneticisi Gültekin Bakırözlü karşıladı.


Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan ziyarette, “Emeklilerin kahvelerde, kenarda oturan vatandaşlar değil tecrübelerinden faydalanarak üretime ve toplumsal yaşama katkı sağlamalarına öncülük edeceğiz” dedi. Utku Reyhan “Emeklilerin %70’i asgari ücretin altında maaş almakta, kriz dalgasına karşı diğer partilerin çözümü yok” vurgusunu yaparak, “ekonomiyi, komşularımızla güvenlik işbirliği yaparak hem terörü bitirecek hem de sınırlarımızdan terörist değil ticaret yapan kamyonlar geçen bir ülke haline getireceğiz, böylelikle emekçi halkımızı ve emeklilerimize de kaynak yaratacağız” açıklamasında bulundu. Utku Reyhan ayrıca, emeklilikte yaş sınırını kaldıracaklarını, intibak yasasını düzelteceklerini, sağlık hizmetlerinden kesintilerin kaldırılacağını da sözlerine ekledi.


Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün de “Öyle düzenlemeler yapılmalı ki alın terine ve emeğe liyakatli yasalar gelsin, cennet gibi ülkemizde sosyal denge sağlansın, KDV ek ödemeleri % 8-9’lara çıkarılmalı ki, emeklinin geçim hanesine bir rakam daha ilave edilsin” dedi.


Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.