Vatan Partisi'nden Altı Nokta Körler Derneğİ'ne ziyaret

Parti heyetimiz, Altı Nokta Körler Derneği Ankara Şubesi’ne ziyarette bulundu

Tarih:

1/2
2/2

Vatan Partisi Genel Sekreteri ve Vatan Partisi Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Utku Reyhan, Ankara 1. Bölge Milletvekili adayları Özgür Bursalı ve Bilal Gürbüz, Altı Nokta Körler Derneği Ankara Şubesi’ne ziyarette bulundu.

 

Ziyarette, Vatan Partisi 3.Bölge Milletvekili Adayı Utku Reyhan, engellilerin toplumda ve çalışma hayatında dışlandığını, Vatan Partisi’nin engellilerle ilgili alınacak kararlarda engelli örgütlerinin görüşlerinin göz önünde tutulacağını açıkladı. Utku Reyhan; engellilerin toplumsal hayata her alanda katılmaları için gerekli kurumların yanı sıra kaynakların da yaratılacağını ve engelli vatandaşlarımızın üretim sürecinin dışında tutulamayacağını söyledi.

 

Altı Nokta Körler Derneği Ankara Şube Başkanı Yusuf Dugan, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Mevcut koşullarda hükümet 50 bin engellinin istihdam edildiğini söylüyor ancak gerçekte istihdam edilen oran yüzde 20’nin çok daha altında. İstihdam edilen engelliler de çalıştıkları yerlerde ötekileştirmeye maruz bırakılıyor bu durumu hep birlikte aşmalıyız” dedi.

 

Seçimlerde Vatan Partisi’ne başarılar dileyen Yusuf Dugan “Seçimlerin ülkemiz ve Türk Milleti için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 


Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.