Vatan’da Birlik İçin Seferberlik İradesi Çankaya’da Buluştu

Vatan Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı Genel Üye Toplantısını gerçekleştirdi.

Tarih:

Vatan Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı  Genel Üye Toplantısını gerçekleştirdi. “Vatan’da Birlik için Seferberlik” sloganıyla bugün Sürmeli Otel’de yüzlerce yurttaşın katılımıyla gerçekleşen toplantıya ayrıca Vatan Partisi 1. Bölge Aday Adayları’da katıldı.

Toplantı Ankara İl Başkanı Osman Yılmaz’ın açılış konuşması ile başladı. Osman Yılmaz’ın konuşmasındaki önemli noktalar şöyleydi; “Ülkemiz büyük bir tehlike ile karşı karşıya. Tayyip Erdoğanların sonu gelirken, Vatan Partisi dışındaki tüm partiler Erdoğan’ın iktidarının devamını kabul etmişlerdir. Bu durum iki cephe yarattı. Birincisi açılım ve bölünme cephesi, diğeri birleştirenlerin yani vatanseverlerin cephesi.” Dedi ve sözlerini şöyle sonlandırdı. “Bugün CHP Genel Sekreteri HDP’ye oy istiyor. Büyük bir tezgahla karşı karşıyayız. Vatan Partisi bu tezgahı bozacak anahtar partidir. Çankaya’da Partimizin oyu şuan son araştırmalara göre %7’dir ve daha sahaya inmedik. İnince daha da artacaktır. Azim ve kararlılıkla Vatan Partisi 8 Haziran sabahı mecliste yerini alacaktır. İnanıyoruz!”

Osman Yılmaz’ın ardından kürsüye çıkan Emekli Korgeneral ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Pekin ise şu noktalara değindi; “Bana neden Vatan Partisi’ne katıldın diye soruyorlar. Onlara cevabım ise 6 Ok’tan Türkiye’nin bütünlüğü için birleşmenin başka adresi olmadığıdır.  Biz bugün Amerika ve uzantılarının oyunları bozmak için varız. Türkiye’nin çevresiyle ve kendi içinde barışı için Vatan Partisi mecliste yerini alacak. Bunu hep birlikte başaracağız.”

 

Konuşmaların ardından ise Vatan Partisi 1. Bölge Mv. Aday adayları ön seçim öncesi kendilerini tanıttılar ve toplantı Çankaya ilçesinin seçim çalışmalarının konuşulması ile son buldu.