Utku Reyhan'dan Filistin halkına kutlama mesajı

Genel Sekreterimiz Utku Reyhan, Filistin Devleti'nin 30. yıl dönümünde Filistin halkına kutlama mesajı yayımladı

Tarih:

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, Filistin Ulusal Konseyi tarafından, 15 Kasım 1988 günü ilan edilen bağımsız Filistin Devleti’nin ilanının 30. yıldönümünde Filistin Halkına kutlama mesajı yayımladı:

 

 

16.11.2018

 

"Ekselansları Sayın Dr. Faed Mustafa,

 

Filistin Devleti Ankara Büyükelçisi,

 

Filistin Ulusal Konseyi tarafından, 15 Kasım 1988 günü ilan edilen bağımsız Filistin Devleti’nin ilanının 30. yıldönümünde Filistin Halkını kutluyoruz.

 

Filistin’in bağımsızlığı davası uğruna 1973’de 8 şehit veren Partimiz, Bölgede ve dünyada yenilmeye başlayan Amerikan emperyalizmine ve İsrail Siyonizmi karşı, başkenti Kudüs olan bağımsız ve egemen bir Filistin için desteğini ilk günkü gibi en güçlü biçimde sürdürmeye devam edecektir.

 

Filistin’in bağımsızlık ve egemenlik mücadelesi aynı zamanda, Amerikan emperyalizmine ve İsrail Siyonizmi karşı mücadele yolunda çok daha ileri taşıdığımız Türkiye – Filistin ilişkilerini de güçlendirmektedir.

 

Sonunda zaferle sonuçlanacak haklı davanızda her zaman yanınızda olduğumuzu bildirir, şahsınızda Filistin halkına en derin saygı ve selamlarımızı iletiriz."

 

 

Utku Reyhan

Vatan Partisi Genel Sekreteri