"Türkiye, Vatan Savaşından Millî Hükümete giderken Batı Asya da zafere gidiyor"

Merkez Karar Kurulu Üyemiz Ferit İlsever, Konak İlçe Başkanlığımızın davetlisi olarak bir konferans verdi.

Tarih:

Merkez Karar Kutulu üyemiz Ferit İlsever, (14 Ekim 2017) İzmir Konak İlçe Başkanlığımızda konferans verdi. Türkiye’nin Vatan Savaşından Millî Hükümete giden yolda Türkiye, İran, Irak, Suriye Astana ilişkilerini ve Barzani’nin ABD ile 2. İsrail devleti uygulamasına ilişkin Batı Asya’nın başarılarını değerlendirdi. İlsever, konuşmasında şunları söyledi:

 

 

İDLİB HAREKATI 1974 TARİHİNDEKİ KIBRIS ÇIKARTMASI KADAR ÖNEMLİDİR

 

İlsever, İdlib harekatının ABD’ nin ve Barzani’nin kurmak istediği savaşın yenilgisi olduğunu belirterek “Bizim Sakarya savaşı,1974 yılındaki Kıbrıs barış harekatı kadar tarihi önemde ve Batı Asya’nın kaderine etki edecek bir askeri harekattır.  İdlib’ten sonraki Afrin başarısı ile birlikte ABD’nin kendi gösterdiği o bölge haritasında gömüldüğünü göreceğiz. Vatan Partisi bunu önceden görmüştür. İdlib Amerika’ya  cevaptır. Vatanımızın bölünmeyeceği bellidir. Kuzey ırakta Barzani intihar etmiştir. ABD intihar etmiştir artık. ABD'nin son bir girişimidir gelişmeler.

 

 

ASTANA'NIN İKİ OPERASYONU

 

İdlib Operasyonu Astana’daki Asya kuvvetlerinin başta Batı Asya’daki Komşu ülkelerimizle bizim müşterek kuvvetlerimizin başarısıdır. Astana’nın ikinci operasyonu yeni başlayan Kerkük’ü kurtarma harekatıdır. Kerkük’ü Türkiye ve Irak birlikte kurtaracaktır. ABD'nin Barzani ile ittifakı bu iki harekatı  ile bozguna uğramıştır artık İdlib’in devamı Afrin’dir.

 

 

TÜRKİYE BÖLGEDE AKTİF ROL OYNUYOR

 

ABD Barzani ile birlikte Akdeniz’e açılayım derken elindekini de kaybediyor. Tramp ve ABD nin yetkilileri telaş içinde. KDHC ve İran’ı baş hedef koyuyor ABD.

 

Bunlar boş laflar.

 

Artık Türkiye İstiklal savaşının son aşamasındadır. ABD ve onun la beraber olanlar baş aşağı gidiyor. Bu başarı kendiliğinden olmayacaktır.

 

 

İKTİDAR SÜRÜKLENİYOR. OYSA TÜRKİYE MDD İÇİNDEDİR, KEMALİST DEVRİMİ TAMAMLAMASI GEREKİYOR

 

İktidardakiler sürükleniyorlar. Sürüklenerek bu iş olmaz, bozuk çürümüş kafa ile bu süreç nereye kadar gidecek bu tamamlanamaz. 6 oka ihtiyaç vardır.6 ok ile bu tamamlanır. AKP ise her adımı ile bir çıkmaza daha giriyor. Bu ABD ve müttefikleri ile Astana sürecinde başarı elde etmek istiyorsanız mecbursunuz 6 oku yeniden hayata geçirmeye. Milli Demokratik Devrim sürecinden geçiyoruz. MDD'nin programı uygulanıyor şimdi. buna ihtiyaç var, hükümet buna mecbur bu sürüklenerek de olmayacaktır. Artık Atlantik'e geri dönüşü olmayan bir dönem girilmiştir. Bunu anlamıyorlar. Hayat bunu anlatıyor. O nedenle bu süreci götürecek olan Kemalist devrimi ve MDD programının uygulayacak olan milli Hükümet kurulacaktır.

 

 

TÜRKİYE 1920'DEKİ DÖNEMDEKİ GİBİ BÖLGESİNİ PEŞİNDEN SÜRÜKLÜYOR

 

Türkiye 1920 deki gibi bölge ülkelere örnek bir durum içindedir. Biz millet ordu birlikteliği ile dün mazlumlar dünyasına yepyeni bir örnek olmuştuk. O gün Sadece kendimizi kurtarmadık. Bu günde bu böyledir. Irak, Suriye gibi kendi gündemi içinde olan bir Ülke değiliz. Bizdeki büyük devrimci başarılar insanlığı, en yakında da batı Asya ülkelerini Astana'da da büyük izler ve gelişmeler yaratacaktır. Bizim Ülkemizin özelliği budur. Biz Rusya, Irak, Suriye gibi değiliz.

 

 

TÜRKİYE NATO'DAN AYRILACAK, AVRUPA'DAKİ KUVVETLERLE BİRLİKTE NATO'DAN ÇIKACAK, ONLARI AVRASYA'YA TAŞIYACAĞIZ

 

AB ülkelerinde halk gladyo’dan bıktı Artık oralarda da NATO dan, Gladyo’dan kurtulmak isteyen ülkeler var.biz NATO dan çıkarken AB ülkelerinde de birlikte hareket edeceğimiz ülkeler olacaktır. bunları göreceğiz. Vatan partisi tüm bu gelişmelerin öncüsüdür. Artık vatan partisi sadece görmüyor, yapıyor. Ermeni soykırımında olduğu gibi yapıyoruz ve dünya tarihini etkiliyoruz. Dün Emevi camisinde namaz kılacağım diyerek bölge ülkelerinden kopmuştuk. Şimdi de Esatla beraber komşu ülkelerle birlikte askeri başarılara imza atıyoruz. Bunun öncüsü vatan partisidir. Dış politika, Ekonomi, Üretim Ekonomisi, teknoloji, Kültür konularında komşu ülkelere örnek olacağız.

 

 

BİR BATI ASYA KOMİTESİ KURACAĞIZ

 

Türkiye Astana toplantıları ile 2 ayda bir 3 ayda bir kararlar alarak gündelik yaşama, komşu ülkelerimizdeki askeri ve siyasi gelişmelere yeterli olamıyor. O zaman hayat bizi Ortak batı Asya komitesi kurdurmaya zorluyor ve bu olacak, burada olanları göreceğiz ve komşu ülkelerle birlikte olması gerekenleri konuşacağız ve komşu ülkelerle günlük hayata müdahale edeceğiz. Bir bakıma Günlük hayati yönetmek diyebiliriz buna.

 

 

GLADYOYA KARŞI ÇOK BÜYÜK SAVAŞ AÇIYORUZ

 

Biz Vatan Partisi 1970’lerde Gladyo’yu isim, isim, çizelgelerle yazdık ve deşifre ettik. Hirram Abbas'ı, Mehmet Eymür’ü zaman içinde defalarca kere yendik. Şimdi Gladyo o günleri arayacak. Çünkü bu kez dünya çapında AB ülkelerindeki izleri, isimleri, çizelgeleri ile üstelik Almanca ve İngilizce çevirilerini de yaparak ABD merkezli Gladyo  ile AB ve ülkemizdeki ayaklarını kamuoyunun önüne dünyanın önüne sereceğiz ve  hamlelerimizle mücadele edeceğiz. Artık Avrupa’nın insanı da yıllardır Gladyo dan bıktı, ABD halkı da, Türk Milleti de.

 

 

vatanpartisi.org.tr