‘Türkiye Doğuma Gidiyor Meclise Girmeye Kararlıyız’

Genel Başkanımız Doğu Perinçek Balıkesir, İzmir ve Aydın il kurultaylarımıza katıldı.

Tarih:

8 Mayıs 2016 / İzmir İl Kurultayı

1/3
2/3
3/3

İzmir İl Kurultayımız, Anneler Günü olarak kutlanan 8 Mayıs günü, Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde yapıldı. Yaklaşık 700 kişilik salonun dolu olduğu kurultayda coşku ve heyecan hakimdi. Kurultayın açılış konuşmasını yapan Genel Baş- kan Doğu Perinçek, sözlerine “ABD’yi hendeğe gömen, PKK’yı hendeğe gömen, bu uğurda şehit olan Mehmetçiğimizin, köy korucusunun, polisimizin anneler gününü kutluyorum!” diye başladı. “Hepsinin ellerinden öpüyorum. Şimdi anne olma zamanı! Şimdi doğum zamanı! Türkiye doğuma gidiyor! Türkiye anne olacak” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmasına “Türkiye Atatürk rotasına girmiştir” sözleriyle devam eden Genel Başkanımız Doğu Perinçek, son operasyonlar için de “PKK’yı hendeklere gömdük. ABD bu hendeklere gömüldü” dedi. Konuşmasında, salondaki delegeye seslenen Perinçek, şu mesajı verdi: “Bunlar bizim programımız. Türkiye’yi yönetiyoruz. Onlar 6 ay sonra seçime gideceklerini söylüyorlar. O zaman 6 aylık program yapıyoruz. 6 ay iyi hazırlanacağız. Halkımıza bu gerçekleri, başarılarımızı söyleyeceğiz. Tarih yaptığımızı anlatacağız. 6 ay zamanımız var.”

 

Parti içinde de “Vatan savaşını kavramayan arkadaşlar” olduğuna dikkat çeken Doğu Perinçek, şöyle konuştu:

 

SALON ‘BAŞBAKAN PERİNÇEK’ SLOGANIYLA İNLEDİ

 

“Tayyip’le yanyana düşeriz diyenler, bizim hendekler içine düşmemizi istiyorlar. İkircikli olmayacağız. İkircikli olanları partide yeneceğiz. İkna edeceğiz. Partide emir komuta zinciri işleyecek. Komutan hücum deyince hücum edilecek. Türkiye’yi böyle yöneteceğiz.

 

Devrimler demir dönemidir. Tayyip Erdoğan, bu noktaya bizim programımızla geldi. Fethullah’la beraberdi, şimdi savaşa oturdu. Açılım diyordu 24 Temmuz sürecine girdi. Tayyip, bu noktaya Vatan Partisi’nin programı ve gücüyle gelmiştir. O yüzden demir gibi olacağız.” Konuşmasını “Meclis’i tekrar Gazi meclisi, vatanı vatan yapacağız. Türkiye’yi analar ve üreticiler kurtaracak. Vatan savunmasından korkmayacağız, dedikodudan korkacağız. Dedikoduya giren biri olursa hemen yanından uzaklaşacağız.” diye tamamlayan Perinçek’in konuşması sık sık alkışlar ve “Başbakan Perinçek” sloganlarıyla kesildi.

 

 ***

 

ÜRETİCİYE SÖZ VERİYORUZ

 

7 Mayıs günü de Balıkesir Emek Sinema salonunda il kurultayımızı gerçekleştirdik. İl Başkanlığına yeniden Av. Osman Aydın Şahin seçildi. Kurultayın açılış konuşmasını yapan Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in buradaki mesajında da “Meclise gireceğiz. Önümüzdeki 6 aya hazırlıklı olun” mesajı vard

 

400 kişilik salon, delege ve konuklara az geldi. Konuklar arasında, “CHP de İl Kurultayını burada yaptı, ama salonu dolduramadı” şeklindeki izlenimler duyuldu. Kurultay’da, bölgenin ileri gelenlerinden CHP eski İl Meclis üyesi, Edremit’in Çamcı köyü muhtarı, Kıbrıs Gazisi e. Yarbay İsmail Öztürmen’in partiye katılımını ilan etmesi, ayrı bir heyecan yarattı. Kurultay’dan sonra, Sındırgı’da düzenlenen yemekte ise, 20 kadar Balıkesirli, Vatan Partisi’ne üye oldu. Perinçek, burada yaptığı konuşmada çoğunluğu besici ve üreticilerden oluşan konuklara “Üreten Türkiye’yi kuracağız” sözü verdi.

 

Perinçek şunları söyledi:

 

“Tayyip Erdoğan ABD’nin BOP Eşbaşkanı idi. Buna rağmen şimdi ABD resmi ağızları Ankara’daki adamlarını kaybettiklerini söylüyorlar. Kim yönetirse yönetsin Ankara Türkiye’dedir” diyen Perinçek, konuşmasını “Önümüzdeki rota, Atatürk Devrimi rotasıdır. Bu süreçte AKP iktidarının yıkılması ve Milli Hükümetin kurulması kaçınılmazdır. Tayyip Erdoğan yönetimini ABD yıkamaz ama Türk Milleti yıkacaktır. Vatan Partisi, bu sürece önderlik edecek birikim ve yeteneğe sahiptir.”

Balıkesir İl Kurultayı / 7 Mayıs 2016

1/16
2/16
3/16
4/16
5/16
6/16
7/16
8/16
9/16
10/16
11/16
12/16
13/16
14/16
15/16
16/16