"Tayyip Erdoğan gidecek, Perinçek gelecek"

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları çalışmalarına son hız devam ediyor

Tarih:

1/4
2/4
3/4
4/4

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları çalışmalarına son hız devam ediyor. Adaylar Bayramyeri, Doktorlar Caddesi, Birinci ve İkinci Ticari Yollarda işyerlerini dolaşarak parti programını anlatıp seçmenden destek istediler.

 


DOSTLARIMIZIN GÜVENMEDİĞİ YÖNETİCİ; TAYYİP ERDOĞAN


Vatan Partisi milletvekili adayı Gökhan Dikmen, Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi borç batağına batıran, Cumhuriyetin temel kurumlarının altını oyan, bölgede ve Asya’da güvenilmeyen yöneticidir. Bugün Türkiye’nin yüz yüze geldiği sorunların baş sorumlusu, AKP yönetimidir. Evet, son zamanlarda bütün Batı basınının yazdığı gibi, Tayyip Erdoğan teröre karşı mücadelede ve Avrasya yönelişinde Perinçek’in çizgisine yaklaşmıştır. Ancak Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi kamplaştıran uygulamaları, ekonomideki çaresizliği ve özellikle ağırlaşan dış tehdide karşı yetersizlikleriyle artık Türkiye’yi yönetemez. Türkiye artık, Tayyip Erdoğan’ı sırtında taşıyamaz dedi.

 


TAYYİP ERDOĞAN TAKLİT EDİLEREK TAYYİP YIKILAMAZ!


Muhalefet tarafından açılım ve eşit vatandaşlık gibi bölücü projelerin yeniden dillendirildiğini belirten Dikmen, ABD ve İsrail, Tayyip Erdoğan’ın yerine HDP/PKK ve FETÖ’nün de içinde bulunduğu bir iktidar projesini dayatmaktadır. Bütün çabalarımıza rağmen, CHP ve İyi Parti bu projeden vazgeçmediler. Tayyip Erdoğan yönetimi, içinde bulunduğumuz Vatan Savaşı koşullarında ABD projesiyle yıkılamaz, sürekli güçlendirilir, güçlendirilmiştir. Tayyip Erdoğan yönetimine ancak millî mevziden, ancak Perinçek’in önderlik ettiği Millî Hükümet mücadelesiyle son verebiliriz. Başka bir çözüm yoktur. Türkiye, önünde sonunda bu çözümde birleşecektir. Bütün mesele, kayıplara uğramadan bir an önce çözüm yoluna yönelmek olduğunu söyledi.


Vatan Partisi Milletvekili adayı Gökhan Dikmen, Türkiye’nin önünde, Tayyip Erdoğan’a TAMAM mı yoksa DEVAM mı sorusu bulunmuyor. Türkiye’nin önünde ÇÖZÜM var. O çözümün adı, Perinçek’tir. Perinçek, Atatürk Devriminden gelen kadro birikimini çevresinde toplayarak Türkiye’yi yönetme yeteneğini kanıtlamaktadır. Türkiye’nin kadroları, bizim kadrolarımızdır. 24 Haziran 2018 seçimi, Türkiye için bir fırsattır dedi.