Seçim Bürosu Değil Vatan Kalesi

Yurdun her yerinde yüzlerce seçim büromuzun açılış törenlerini davullarla zurnalarla şenlik havasında gerçekleştiriyoruz.

Tarih:

Partimiz yurt çapında seçim çalışmalarına son hız devam ediyor. Yurdun her yerinde yüzlerce seçim bürosu açan Partimiz açılış törenlerini davullarla zurnalarla şenlik havasında gerçekleştiriyor. İşte o törenlerden bazıları;

 

Vatan Kaleleri Başkente Dikildi

Başkentte şimdiye kadar arka arkaya 25 seçim bürosu açılışı yaptık. Ankara 1. bölge 2. sıra adayımız TRT Eski Başspikeri Mehpare Çelik, Meclis’e girecek ve tekrar Mustafa Kemal’in Meclisi’ni kuracağız” dedi. Seçim bürosu açılışlarımıza Ankaralılar’dan da büyük destek aldı.

 

Adana’da Halaylarla Büro Açılışı    

Öcalan’ı yargılayan mahkemenin başkanı Turgut Okyay’ın liste başında yer aldığı Adana’da 2. seçim büromuzu büyük bir coşkuyla açtık. Davul zurna eşliğinde halaylar çeken Partililere yoldan geçen araçlar kornalar ile destek oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde konuşan Adana 1. sıra milletvekili adayımız Turgut Okyay, terörü bitirecek ve vatanın birliğini sağlayacak tek partinin Vatan Partisi olduğunu söyledi.

 

Kurdeleyi En Küçük Vatan Partili Kesti

İstanbul 1. bölgede de son günlerde yeni 5 seçim bürosu açılışı gerçekleştirdik. 1. bölge 2. sıra adayımız; İstanbul, İzmir ve Bursa Valiliği yapmış İçişleri Bakanlığı E. Müsteşarı Erol Çakır’ın katılımıyla gerçekleşen açılışlara büyük bir heyecan hakimdi. Fikirtepe seçim bürosu açılışında en genç Vatan Partili 15 yaşındaki lise öğrencisine kurdeleyi kestiren Çakır, gençliğin dinamizmine güvendiklerini dile getirdi.

 

Bursa’da Seferberlik İlan Edildi

Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki seçim büromuzun kurdelesini Bursa milletvekili adaylarımız kesti. Açılışta konuşan 1. sıra adayımız, şehit babası Sezai Okay, “Bursa’nın en genç ve dinamik kadroları ile en tecrübeli kadroları Vatan’da buluştu” dedi. Bursa’nın tüm ilçelerinde örgütlendiklerini söyleyen Okay, "Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak" dedi.

 

Çeşme Oluk Oluk Vatan’a Akıyor

İzmir’in Çeşme ilçesinde gerçekleşen seçim büromuzun açılışına Çeşmeliler büyük destek verdi. İzmir 1. bölge ilk sıra milletvekili adayımız Gazeteci Ümit Zileli açılışta yaptığı konuşmayla bütün Çeşmelileri Vatan saflarına çağırdı. Açılış töreninden sonra Çeşme esnafını  ziyaret eden adaylarımız, esnafın dertlerini dinledi ve dertlerine çözüm getireceklerinin sözünü verdi.

 

Isparta’da ‘Albay Muzaffer Tekin’ Seçim Bürosu

Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Senir beldesinde ilk seçim büromuzu açan Partimizi, köylüler “Bu köy bu Parti’ye yabancı değil” diyerek karşıladı. Seçim büromuza Albay Muzaffer Tekin’in ismini verdik. Açılışta konuşan 1. sıra milletvekili adayımız Nuri Gönendi, “Sulama kooperatiflerine borcunu ödeyemediği için bahçesini sulayamayan köylümüzün çığlığını duymayanlar şimdi yaldızlı laflarla sizlerden oy istemeye geliyor. Vatan Partisi 7 Haziran seçimlerinde Meclis’e girecek ve sizin sorunlarınızı Meclis gündemine taşıyacaktır. Köylümüzün, esnafımızın, işçimizin, memurumuzun sorunlarını çözmek için geliyoruz” dedi.