Rize İl Başkanlığımız İpsiz Recep'i andı

Rize İl Başkanlığımız, Millî Kahramanımız İpsiz Recep'i anıtı başında andı.

Tarih:

Rize İl Başkanlığımız, Milli Kahraman İpsiz Recep'i ölümünün 89. yıl dönümünde Rize Sahil Parkındaki anıtı başında andı. Anmaya İl başkanı Salih Öksüz, İkizdere temsilcisi İlhan Muti, Çayeli temsilcisi Mustafa Kemal Kısır ve parti üyeleri katıldı.


Parti üyelerimiz, İpsiz Recep'in anıtına karanfil bırakarak saygı duruşunda bulundu. Burada açıklama yapan Öksüz, şunları söyledi:


"Vatan Partisi Rize İl Başkanlığı olarak, her yıl olduğu gibi Milli Kahramanımız İpsiz Recep'i anıtı başında anıyoruz. İpsiz Recep'i hepiniz biliyorsunuz bu sebeple büyüklüğünden ve yüce değerinden bahsetmeyeceğim. Kahramanımızın önünde sizlere bazı mesajlar vermek için buradayız. Birinci amacımız bağımsızlığımız için mücadele etmiş kahramanlarımıza saygımızı göstermektir. Diğer bir amacımız, Türk gençliğine Atlantik medyası tarafından enjekte edilen sahte kahramanlara karşı, gerçek kahramanlarımızı özendirerek, en büyük erdemlik olan ''Milletine ve insanlığa hizmet etme'' bilincini aşılamaktır. Eskiden halk arasında çocuğu olanlara ''Vatana millete hayırlı olur inşallah'' diye söylenirdi. Şimdi ise menfaatin için herkesi ez geç, kendinden başka kimseyi düşünme, sen mi kurtaracaksın vatanı, diye çocuklarına öğüt verenler var. Bu yüzden, anne ve babalara büyük görevler düşüyor. Vatanı ve milleti için canını ortaya koyan Milli Kahramanımız İpsiz Recep'in önünden sesleniyoruz: Çocuklarınızı milli bilinç ve bağımsızlık ruhuyla büyütün. Onlara gerçek kahramanları anlatın. Çocuklarınızı sisteme kurban etmeyin."