Rize adaylarımız Pazar'da çözümlerini anlattı

Rize İl Başkanlığımız, 24 Haziran seçim çalışmalarına Rize Merkez'den sonra Pazar ilçesinde devam etti

Tarih:

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Vatan Partisi Rize İl Başkanlığı, 24 Haziran seçim çalışmalarına Rize Merkez'den sonra Pazar ilçesinde devam etti. Pazar'da esnaf ve halkı dolaşan Vatan Partisi adayları, çözümlerden bahsederek görev istedi.


Çalışmaya Rize Milletvekili Adayları Salih Öksüz, Erdoğan Bakoğlu, Rize İl Başkanı İlhan Muti, Merkez Örgütlenme Bürosu Üyesı Nadir Erol ve partililer katıldı.


Rize Milletvekili Adayı Salih Öksüz , esnaf ile yaptığı sohbetlerde sık sık ekonomik ve güvenlik ile ilgili çözümlerden bahsetti. Öksüz; ''Üzülerek berlitmek isterim ki ülkemiz ağır bir ekonomik bulanıma doğru gidiyor. Ekonomik sorunlar ülkemizi güçsüz düşürerek bazı güvenlik sorunlarını tetikleyebilir.80 milyon birlik ve beraberlik içinde hareket etmeli ve bu bunalımdan bir an önce çıkmalıyız. Partimizin çözümü vardır ve çözmek için görev beklemektedir. Diğer partilerin yapay çözümleri kalıcı değildir. Bu seçim ülkemiz için fırsat olabilir. Doğu Perinçek'in önderliği ülkemiz için bir şanstır. Ayrıca, Vatan Partisi'nin meclis dışında olmasına rağmen yağtığı işleri biliyorsunuz. Birde mecliste olursa neler yapacağını görmek zor değil''.


Vatan Partisi üyeleri saha çalışmasından sonra Atatürkçü Düşünce Derneği Pazar Şubesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında genel siyasetten fikir alışverişinde bulunuldu. Vatan Partisi, çalışmalarını Hemşin ilçesi ile devam edecek.