Partiler arası bayramlaşma

Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma kapsamında Parti heyetimiz siyasi partilerle video konferans görüşmeleri gerçekleştirdi

Tarih:

Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma kapsamında Vatan Partisi ile Ak Parti, CHP, İyi Parti, DSP, Demokrat Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Anavatan Partisi arasında video konferans görüşmeleri yapıldı.  Vatan Partisi ile AK Parti arasındaki görüşmede terör, dış politika ve ekonomi konusunda sorunlara çözümlerin üst düzeyde karşılıklı olarak paylaşılması üzerinde fikir birliği oluştu.

 

Siyasi partilerin birbirleriyle bayramlaşması salgın tedbirleri nedeniyle video konferans üzerinden yapıldı. Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan Başkanlığında, Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı ve Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf Tunçer’den oluşan Vatan  Partisi heyeti ile AK Parti, CHP, İYİ Parti, DSP, Demokrat Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Anavatan Partisi heyetleri bayramlaştı. Görüşmelerde salgınla mücadele, gıda güvenliği, salgın sonrası yeni dünya, ekonomik sıkıntılar ve alınması gereken önlemler, terörle mücadele, Doğu Akdeniz’deki gelişmeler ön plana çıktı.

 

 

VATAN PARTİSİ – AK PARTİ ARASINDA ÇÖZÜM PAYLAŞIMI

 

Vatan Partisi - AK Parti bayramlaşmasında ülkenin sorunlarına milli çözümlerin karşılıklı olarak paylaşılması değerlendirildi. Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, terörle mücadele ve dış politika konularında milli birlik ve beraberliğin önemine değindi, Üretim Ekonomisinin kurulması noktasında çözümlerinin Türkiye’nin gündemine girdiğini belirtti.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu da ülkeyi daha iyi yerlere getirme konusunda katkı sunan siyasi partilerle birlikte yol almaktan memnun olacaklarını kaydetti. Sarıeroğlu, Vatan Partisi ile de her konuda görüşmeye açık olduklarını, parti yöneticilerini Genel Merkezlerinde ağırlamaktan mutlu olacaklarını ifade etti.

 

Vatan Partisi'nin bayramlaştığı siyasi partilerin heyetlerinin başkanlıklarında şu isimler vardı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat. DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi. Demokrat Parti Dış İlişkiler Başkanı Rıfat Melih. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ. Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu. ANAP Genel Başkan Yardımcısı Semih Narlı.