Osman Erbil’den Fenerbahçe’ye ziyaret

Kadıköy Belediye Başkan Adayımız Osman Erbil, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü ziyaret etti

Tarih:

Kadıköy Belediye Başkan adayımız Osman Erbil, Kadıköy’de Fenerbahçe Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulübün Genel Sekreteri Sevil Becan ve Spor Şubeleri Sorumlusu Mustafa Kemal Danabaş’la görüşen Erbil, Kadıköy için planladıkları projelerini anlattı. Kumpaslar döneminde gazetecilik yaptığını belirten Osman Erbil, “Fenerbahçe’nin 3 Temmuz kumpasına karşı direnişi çok önemlidir. Kadıköylüler katıldıkları kumpas karşıtı eylemleri gururla hatırlıyor. Bu açıdan kumpaslarda saldırıya uğrayan parti olarak Vatan Partisi, Fenerbahçe’nin mücadelesiyle yakınlık içinde olmuştur. Fenerbahçe’yi de, Vatan Partisi’ni de, Türk ordusunu da teslim alamadılar” dedi.

'FENERBAHÇE ALNININ AKIYLA ÇIKTI'

Fenerbahçe’nin zor dönemlerden, mücadele vere vere alnının akıyla çıktığını belirten Fenerbahçe Spor Şubeleri Sorumlusu Mustafa Kemal Danabaş da “Fenerbahçe hedef alındığında korkmadan taraftarlarımızla sokağa çıktık, mücadele ettik. Biz bu mücadeleyi verirken maalesef bazı spor kulüplerinden kimseler kumpasları destekledi” dedi.

100. YIL EYLEM PLANI

Göreve geldiğinde Kadıköy Belediyesi olarak 19 Mayıs 1919’ün 100. Yılı için dev bir buluşma yapacaklarını açıklayan Erbil, “Hem 100 yıl önce işgal protestosu yapılan eski belediye binası önünde hem de Fenerbahçe stadında 100. yıl buluşmasını yapmak istiyoruz” dedi.

Fenerbahçe olarak kendilerinin de planlama yaptıklarını belirten Genel Sekreter Becan, “19 Mayıs’ın 100. yılı Fenerbahçe için çok önemli” diye konuştu.