Öncü Gençlik Yaz Akademeleri

9-15 Temmuz ve 1-7 Ağustos tarihleri arasında Parti önderlerimizin katılımlarıyla.

Tarih:

Gençlik yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmek için eğitim ve eğlencenin iç içe olduğu kamplarda buluşuyor. Bu yıl kampların adresi İncekum ve Dikili olacak.

 

Vatan Partisi Öncü Gençlik “Yaz Akademileri”nde buluşuyor. Her yıl yaz aylarında düzenlenen Öncü Gençlik kamplarına bir yenisi daha ekleniyor. İki ayrı bölgede düzenlenen kamplara çeşitli illerden üniversite ve liseli gençler katılacak. Amaç eğitim-öğretim dönemine hazırlanmak, Türkiye’yi yönetecek kadroları geleceğe hazırlamak, teori ve pratiği bir araya getirmek.

 

 

KAMP TARİHLERİ

 

9-16 Temmuz Antalya / İncekum, 1-6 Ağustos İzmir / Dikili’de olmak üzere iki bölgede yapılacak akademilerde bilimden, bilimsel sosyalizme, tarihten felsefeye, neoliberalizmden örgütlenmeye pek çok konuda gençliğin ideolojik, siyasi ve pratik donanımlarını zenginleştirecek eğitimler yapılması planlanıyor.

 

 

TÜRKİYE’Yİ BU GENÇLİK YÖNETECEK

 

“Kamplarımızı sadece gençlik mücadelesine önderlik edecek kadroları yaratmak için yapmıyoruz. İleride, Türkiye’yi yönetecek kadroları geleceğe hazırlıyoruz” vurgusunu yapan Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş, “Öncü Gençlik, Türkiye’nin gelecek garantisini sağlayan bir okuldur. Bu okulun önemli bir atılımı ise yazın yapacağımız akademilerde olacaktır. Akademilerde yapacağımız eğitimlerden geçen üye ve kadrolarımız, önümüzdeki dönemde bağımsızlık ve devrim mücadelemizde daha yararlı olacak ve önder görevler alacaktır” dedi.