Muğla, Halk Oylaması ve Genel Kurultay çalışmalarına hazır

Muğla İl Başkanlığımız, halk oylaması ve 11 Mart'ta gerçekleşecek 10. Olağan Genel Kurultayımıza ilişkin çalışmalarını sürdürüyor.

Tarih:

Muğla İl Başkanlığımız, geçen hafta Genel Sekreterimiz Osman Yılmaz’ın katılımı ile yaptığı ilçe yöneticileri toplantısının ardından bu hafta da, bütün ilçe örgütlerinde düzenlediği toplantılarla Genel Kurultay ve Halk Oylaması çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

“Bu anayasa değişikliği çözüm getirmiyor”


Toplantılarda Halk Oylamasında izlenecek strateji ve siyasetler detaylıca tartışıldı ve fikir birliğine varıldı. Bu kapsamda ilk hedef; hayır oylarının kazanması olarak belirlendi. Bunu gerçekleştirebilmek için hedef kitle tespit edildi ve çalışma planları buna uygun olarak hazırlandı. Bu kapsamda hayır oylarının başarılı olabilmesi için önce AKP ve MHP’ye oy vermiş seçmen kitlesini ikna etmenin önemine vurgu yapıldı. Toplantılarda söylemlerin bu yurttaşları kazanmaya hizmet edecek şekilde olmasına özel önem verildi. Seçmenin esas kaygısının vatan bütünlüğü, güvenlik ve geçim derdi olduğu ve bu anayasa değişikliğinin bunlara bir çözüm üretmediği, tam tersine birleşen milleti ayrıştırıp, kutuplaştırdığı vurgusu öne çıktı.

 

 

Vatan Partisi Muğla Hazır: Muğla’da çalınmadık kapı bırakmayacağız


Vatan Partisi adım adım Halk Oylamasına gittiğimiz bu süreçte aynı zamanda 11-12-13 Mart tarihinde Ankara Arena Spor Salonunda görkemli bir kurultaya hazırlık yapıyor. Bu kapsamda “Hayır” kampanyasının yanında genel kurultay hazırlıkları ile ilgili de planlamalar yapıldı. Muğla İl Yöneticileri katıldıkları toplantılarda Muğla’dan onlarca otobüsün kaldırılacağı bilgisini verdi. Ayrıca Muğla İl Başkanımız Günal Dal çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada; “AKP’ye ve MHP’ye oy vermiş vatansever duyarlılığı yüksek seçmeni ikna etmek için kampanya süresi boyunca Muğla’da çalınmadık kapı, girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayacağız. Muğla’da vatanseverlik rüzgarını hayır oylarının arkasında toparlayacağız. Bu anayasa değişikliğinin Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretmediğini ısrarla ve dostça anlatacağız.” dedi. Toplantılarda ilçe örgütlerinin heyecanlı ve kararlı görüntüsü ön plana çıktı.

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5