Milli Hükümet'in İzmir Kadroları Tanıtıldı

İzmir'de Partimizin milletvekili adayları tanıtıldı: 'Vatan için başaracağız!'

Tarih:

                       İzmir Milletvekili adaylarımız ile Balçova Termal Otel’de gerçekleşen tanıtım toplantısına binlerce Parti üyemiz katıldı. Tüm adaylar kendilerini daha şimdiden milletvekili olarak gördüklerini ifade ederek tek kurtuluşun Vatan Partisi’nde olduğunu söylediler.

 

                      İzmir İl Başkanlığımız, 1. ve 2. bölge adaylarımızın tanıtıldığı toplantı Balçova Termal Otel’de gerçekleşti. Tanıtım öncesinde milletvekili adaylarımız parti üyeleri ile “Vatan İçin Seferberlik” kahvaltısı gerçekleştirdiler. Kahvaltının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tanıtım töreni binlerce üyenin sloganları ve desteği ile oldukça coşkulu geçti.

 

                      Toplantı öncesinde konuşma yapan İzmir İl Başkanımız Mustafa Tosunlar, Türkiye’de devrimin yolunun İzmir’den geçtiğini belirterek, “İzmir tarım kentidir, sanayi kentidir, turizm kentidir. Biz İzmirli vatanseverlere düşen görev Partimizin bayrağını daha yukarıya dikmektir” diye konuştu.

 

“Türkiye’yi Yönetecek Kadro Vatan Partisi’nde”

                      2. bölge 1. sıra milletvekili adayımız Gazeteci Hulki Cevizoğlu medya üzerinden yürütülen toplumsal denetime dikkat çekerek, “Türkiye'de dikkat etmemiz gereken olay, Özgecan olayıdır. Toplumdan büyük bir tepki almasına karşın, iktidar odakları ve onlara yakın medya şunları seslendirmiştir, ‘Mini etek giymeyin, okulda öğretmenler öğrencilere tecavüz timleri kuruyor’. Medya bu gibi saldırganlığı meşrulaştıran söylemler içerisindedir” dedi.

 

                      Cevizoğlu, Vatan Partisi milletvekili adayı olmaktan dolayı oldukça gururlu olduğunu belirterek, “Vatan Partisi üyeleri ve adaylarının toplumun her kesimini temsil eden kendi yeterlilik düzeylerini aşmış adaylardır. Türkiye’yi yönetecek kadro Vatan Partisi’ndedir” diye konuştu.

 

“CHP Bizim İçin Yok Hükmündedir”

                     Bir diğer Gazeteci adayımız 1. bölge 1. sıra’dan Ümit Zileli, “Bir gazeteci olarak Vatan Partisi'nin yiğit evlatlarıyla bu çok uzun yürüyüşte yol arkadaşlığı yaptık. Dönüp dolaşıp geldiğimiz yer Vatan saflarıdır” dedi. Konuşmasının devamında ise CHP’yi sert bir dille eleştirdi. CHP’nin HDP ile koalisyon yapacağını söyleyen Zileli, “Birkaç gün önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu HDP ile koalisyona gidebileceğini söyledi. HDP, PKK’dır. PKK ile koalisyona gidebileceğini söyleyen CHP ise bizim için yok hükmündedir” ifadelerini kullandı.

 

“Vatan Partisi’nin bütün üyeleri milletvekilidir”

                      Zileli’nin ardından kürsüye çıkan, Soma faciasından kurtulan maden işçisi 2. bölge milletvekili adaylarımızdan Sefa Köken konuşmasında neden Partimizde olduğunu anlattı: “İşçi cinayetlerinin olmadığı, havuz medyasının olmadığı, vatandaşların soyulmadığı, dokunulmazlığın olmadığı özgür bir ülke yaratmak için Vatan Partisi’ndeyim. Türkiye’deki tüm Vatan Partili üyeler bana göre milletvekilidir” diye konuştu.

 

 

                      İzmir 2. bölgeden bir diğer önemli milletvekili adayımız Turan Karakaş ise içinde bulunduğu şanlı mücadeleden onur duyduğunu belirterek, “Vatan Partisi bölünme sürecinde olan Türkiye’yi birliğe götürecek partidir. Partimiz çürüyüş sürecinde olan Türkiye'yi diriliş sürecinde götürecektir” diyerek tüm İzmirlileri Vatan’da birleşmeye çağırdı.