Milletvekili Adaylarımız Kuzguncuklularla Buluştu

"Bu ülke ne zaman Atatürk'ün yolundan gittiyse çözüme ulaştı. Şu an Atatürk'ün yolundan giden tek parti Vatan Partisi'dir"

Tarih:

 İstanbul milletvekili adaylarımızdan İstanbul E. Valisi Erol Çakır, Türkiye'nin en geç milletvekili adayımız Elif İlhamoğlu, Jale Yanılmaz, Fulya Selışık Kuzguncuk Halkıyla Salon Cafe'de düzenlenen mahalle toplantısında buluştu. Buluşmada, Türkiye'nin içinde bulunduğu karanlık durumu ve bu karanlık durumdan Vatan Partisi ile nasıl çıkılacağını konuştular. Vatan Partisinin milletvekili adayları buluşmaya katılanların sorularını tek tek yanıtladı.

ATATÜRK'ÜN YOLUNDAN GİDEN TEK PARTİ VATAN PARTİSİ 
Toplantıda ilk sözü alan Erol Çakır, "Bu ülke ne zaman Atatürk'ün yolundan gittiyse çözüme ulaştı. Şu an Atatürk'ün yolundan giden tek parti Vatan Partisi'dir" dedi. Sözlerine Atatürk'ün en büyük emri olan muassır medeniyetler seviyesinde ulaşmayı amaçlayarak ilerlediklerini söyleyerek devam eden Çakır, "Muassır medeniyetler seviyesine ulaşmış bir toplum bir milyon imam hatipli yetiştirmekle değil, bir milyon bilim adamı yetiştirmekle övünür" dedi. 
Vatan Partisi'nin ilkelerine değinen Erol Çakır, vatanseverliğin milliyetçilik, halkçılık,  devrimcilik oldugunu; bu yüzden Vatan Partisi'nin vatanseverlerden oluştuğunu söyledi.

ÜNİVERSITELERDE MEDRESELEŞMEYE KARŞI BİLİM YUVALARINI KURACAĞIZ

Vatan Partisinin iktidarında gençlere yönelik planlarının neler olduğunu soran üniversiteli bir gencin sorusunu, Türkiye'nin en genç milletvekili adayı Elif Ilhamoglu yanıtladı. Elif İlhamoğlu, "Vatan Partisi Öncü Genclik olarak bir seçim bildirgesi yayınladık. Gençliğe yönelik seçim bildirgesi yayınlayan tek parti biziz. Bizim iktidarımızda üniversiteler medrese ve ticarethane olmaktan kurtulacak; özgür bilimin yapıldığı bilim üretim merkezleri olacak" dedi.

VATAN PARTİSİ GELECEĞİN EN BÜYÜK PARTİSİ

Katılımcıların baraj engeli konusundaki sorularını yanıtlayan Erol Çakır, "Medya bizi karartmaya çalışıyor fakat biz dip dalgası şeklinde geliyoruz. Yasal barajı aşacağız, Türkiye'nin merkezinde olacağız. Vatan Parti'si geleceğin en büyük partisi olacak" dedi.