Mehtap Bostancı’yı anıyoruz, arıyoruz

Mehtap Bostancı'yı kaybedişimizin 2'nci yılında saygı ve özlemle anıyoruz

Tarih:

1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8

Tam Bağımsız Türkiye’yi kurma, Cumhuriyetin değerlerini savunmak, üreteni baş tacı yapmak partisini örgütlemek ve iktidar etmek, mücadelesi yaşıyor yaşayacak.


2 Yıl önce kaybettiğimiz Mehtap Bostancı en son evet hayır refarandumunda gece gündüz çalıştı. 1 Nisan 2017 gecesi ani kalp krizi ile bizlere veda etti.

 


Mehtap Bostancı Kimdir


1959 Doğumlu TCDD’ den emekli olup kendisini, partisine, TGB’ye , Türkiye’nin bağımsızlığına adayan Bostancı, en son Evet – Hayır referandumunda gece gündüz çalıştı.


TGB Mersin Eski İl Başkanı Gökçe Bostancı’nın annesi olan Mehtap Bostancı TGB ‘nin , Vatan Partisi’nin tüm eylemlerinde ön sıralarda yer aldı.


CKD Seyhan Şube Sekreteri, Vatan Partisi Seyhan İlçe Yöneticisi idi.


Kocasının gözü az görüyor, bu halde kocasının koluna girerek tüm Silivri eylemlerine katılarak Silivri’de en ön sıralarda oldu. Gaz yedi Su yedi pes etmedi son duruşmaya kadar Genel Başkanımız Silivri’den çıkana kadar.


Güler yüzüyle çevresine sevgiyi, hoşgörüyü, alçak gönüllüğü, paylaşmayı, birleştirmeyi gösterdi. TGB ‘nin Öncü Gençliğin annesi oldu.


Bu değerli insanı kaybedişimizin 2.yılında Vatan Partisi Adana İlde anma programı düzenlendi.


Sevenleri kendisi ile olan anılarını anlattığı anma da İl Başkanı Selver Kaplan ; “Partimizin her alanında nefes olan partiyle oturan partiyle kalkan bir arkadaşımızdı, Silivri duvarları yıkmak için yağmur yaş demeden Yaşar abiyi koluna takar , Silivri duvarlarında nöbet tutardı. onu özlüyoruz “ dedi.


Seyhan İlçe Başkanı Halil Kaymaz ;


Aramızdan ayrılalı 2 yıl oldu. Yokluğuna alışamadık.


Bilmelisin ki ideallerindeki Tam Bağımsız Türkiye’yi kurma, Cumhuriyetin değerlerini savunmak, üreteni baş tacı yapmak partini örgütlemek ve iktidar etmek, mücadelen yaşıyor yaşayacak.


Bireyciliği, bencilliği asla yanına yaklaştırmadı, doğru bildiğini asla sakınmadan savundu. Şüphelerini ve çıkış yollarını örgütüyle paylaştı.


Kendi çıkarlarını asla halkın ve partisinin önüne koymadı.


Partisine hiç mi hiç kızmadı, küsmedi. Partim bilir ortak aklımızdır dedi, partisine güvendi.


Sağlık sorunları vardı, çok rahat yürüyemezdi, buna rağmen en ufak bir şikayeti dahi olmaz, mücadeleye devam, şimdi durmak zamanı değil der. Adana’nın sıcağında kan ve ter içinde Hasan Yalçın saati ile bitmeyen azmi ile mücadeleye devam ederdi. Arada birde türkü mırıldanarak ….


Türkiye’mizin sorunlarını sıralar, en başada bağımsızlık için Emperyalizme karşı mücadeleyi kor sonra sorunları sıralar, çözüm yollarını halkımıza anlatmak için mücadele ederdi.

Güzel kardeşim, yorulmayan ve asla küsmeyen kardeşim 31 Mart 2019 ‘da bir seçim yaşadık, üretimden vazgeçenler ülkeyi borç batağına saplıyorlar. Bölücülük yapanlar, hızla güç kaybediyorlar, yıkılacaklar. Yerine Milli hükümetimizi kuracağız. Sen bu topraklarda rahat uyu. Söz veriyoruz, Çukurovanın bereketli topraklarında hep yaşayacaksınız. Cumhureler, Mehtaplar, Saadetler, öncü ve örnek kadınlarımız birleştirici olacak. Birleştirdikçe çoğalacaksınız. Önünüzde saygıyla sevgiyle eğiliyoruz.
Bak sevgili yoldaşım partimizin seninde başkanın Hatice Nesrin Kılıçay Adayımızdı, Adana’da. İpi 4.Parti olarak göğüsledik. Senin özlemini ve azmini de içimize katarak, ışıklar içinde uyu güzel kardeşim." diye sözlerine son verdi.


Mehtap İnan Bostancı’nın görüntülerinden oluşan slayt izlendi.