Korkusuz Yazarı Ahmet Takan’a yanıt ve düzeltme

Vatan Partisi, etkisini ve gücünü katlayarak hızla yoluna devam ediyor, Türkiye’nin ufkunu aydınlatıyor.

Tarih:

Korkusuz gazetesi yazarı Sayın Ahmet Takan, 5 Haziran 2020 Cuma günü “Hedef: Ömür boyu başkanlık mı?” başlıklı köşe yazısında, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hakkında gerçek olmayan iddiaları gündeme getirmiştir. Ahmet Takan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki bir kaynağına dayandırdığını belirterek şunları ileri sürdü: “AKP tanıtım ve medya başkan yardımcısı Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar’ın Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’i hedef alan sert tweetlerinin perde arkası ile ilgili önemli bir bilgiye ulaştım. Saraydaki bir kaynağım, Doğu Perinçek’e iktidar paydaşlığından çıkış kapısının gösterildiği tweetlerin sebebinin ne olabileceğini şöyle izah etti; ‘Doğu Perinçek, külliyeden ekim ayında seçim planlandığına dair bir duyum almış. Çok rahatsız olmuş. Kulağına gelenlerle birlikte duyduğu rahatsızlığı ‘Aman yapmayın’ diye mesaj olarak külliyeye ulaştırmış. Sonrasında olanları ise sen ince ayar olarak gör.’ Ayar mı?.. Ayarsa ince mi yoksa kalın mı?.. Bunlar benim işim değil. Her zaman olduğu gibi sadece haberin berrak bir şekilde kamuoyuna yansıtmanın peşindeyim.

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı çevrelerinden herhangi bir yetkili veya bir aracı ile erken seçime dair doğrudan ya da dolaylı bir görüşmesi olmamıştır.


Vatan Partisi’nin erken seçim konusunda hiçbir kaygısı olmadığı gibi, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bu tür konularda görüşlerini her zaman kamuoyuna açık olarak sunmuştur. Bu tavrımız herkesin malumudur.
Sayın Şamil Tayyar’a gereken yanıt partimizce verilmiştir. Sizin tabirinize göre “İktidarın paydaşı” değiliz. Makamı ve mevkisi ne olursa olsun, Vatan Partisi’ne çıkış kapısını göstermek veya ayar vermek kimsenin haddi değildir!

 


VATAN PARTİSİ’NİN HEDEFİ: VATAN VE ÜRETİM HÜKÜMETİ


Vatan Partisi, Amerikan emperyalizmiyle mücadelede en başından beri Vatan Savaşı mevzisindedir ve bu mevzinin öncüsüdür. Türkiye’nin özellikle son 5 yılda PKK ve FETÖ ile mücadelede geldiği yer Vatan Partisi’nin programının ve öngörülerinin doğruluğunu ispatlamıştır. Türkiye’nin önünde yine programımızın ana unsuru olan Üretim Ekonomisine geçiş vardır. İçinde bulunduğumuz zorluklarda, böyle bir atılım yapmak için Vatan ve Üretim Hükümetini kurmayı zaruri görüyoruz. Mevcut iktidarın tabanını da genişletecek, iç cepheyi sağlamlaştıracak, zorlukların üstesinden gelmeyi kolaylaştıracak Üreticilerin Milli Hükümeti için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Vatan Partisi’ne yönelik saldırıların artmasını da normal karşılıyoruz. Çünkü Vatan Partisi, etkisini ve gücünü katlayarak hızla yoluna devam ediyor, Türkiye’nin ufkunu aydınlatıyor.

 

 

OSMAN ERBİL
VATAN PARTİSİ
BASIN BÜROSU BAŞKANI