Komutanlardan Uluslararası Antiemperyalist Gençlik Buluşmasına destek

Parti üyemiz emekli komutanlardan, 25 ülkeden 70’i aşkın gençlik temsilcisinin katılacağı Uluslararası Antiemperyalist Gençlik Buluşmasına destek

Tarih:

Türkiye Gençlik Birliği ve Vatan Partisi Öncü Gençlik'in ev sahipliğinde 17-23 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Antiemperyalist Gençlik Buluşması (UAGB) çalışmaları tüm hızla sürüyor. Parti üyemiz emekli komutanlar, devletin yapması gereken enformasyon çalışmasını TGB’nin yaptığını belirterek Türk milletini 18 Mart’ta İstanbul’da düzenlenecek büyük buluşmaya çağırdı.

 

 

TAMBURALI PAŞA’DAN DESTEK

 

“Tamburalı Paşa” olarak bilinen Genel Başkan Yardımcımız emekli Korgeneral Hasan Kundakçı “Uluslararası Antiemperyalist Gençlik Buluşması da gençliğe yakışır bir çalışma” diyerek TGB’li gençlere “Bu çalışmaları sürdürün, bu çalışmalar Türkiye’miz için iyi olacaktır” telkininde bulundu. Kundakçı, gençlere “Her tarafta gücünüzü hissettirmeniz ve bu gücü uluslararasına yaymanız bambaşka bir güzellik taşıyor. Başarılı olmanızı diliyorum, hepinizin gözlerinden öpüyorum” diye tebrik etti.

 

Buluşmaya çağrı yapan komutanlardan Genel Başkan Yardımcımız emekli Tümamiral Soner Polat da “TGB, Türk gençliğinin temiz, asil ve vatansever yüzüdür. Şimdi de dünya gençliğine öncülük edecek. Uluslararası Anti-Emperyalist Gençlik Buluşması dünyanın her köşesindeki antiemperyalist mücadeleye ivme kazandıracaktır” dedi.

 

 

‘DEVLET DE DESTEK VERMELİ’

 

TGB’nin Türkiye’nin haklı mücadelesini dünyaya anlatacağına dikkat çeken Genel Başkan Yardımcımız emekli Tümgeneral Beyazıt Karataş ise buluşmaya şu sözlerle çağrı yaptı: “Dünya gençliği, emperyalist saldırganlığa, teröre ve geleceksizliğe karşı buluşuyor. TGB’nin 17-23 Mart tarihleri arasında ev sahipliğini yapacağı Uluslararası Antiemperyalist Gençlik Buluşması’na tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Ülkemizin Batı Asya coğrafyasında Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı gibi harekâtlarla haklı ve meşru olarak kendisini savunduğu bir dönemde yapılan bu ve benzeri faaliyetlere devlet de destek vermeli.”

 

 

‘TGB’Yİ YALNIZ BIRAKMAYALIM’

 

Yüreği vatan için atan herkesi TGB ile birlikte Uluslararası Gençlik Buluşması’na davet eden Merkez Karar Kurulu üyemiz emekli Astsubay Oktay Yıldırım da “TGB emperyalizme karşı büyük mücadeleyi bütün ulusların gençliğine yaymaya çalışıyor ve 25 ülkenin gençliğini savaş coğrafyasına getiriyor. TGB’nin çağrısıyla 17 -23 Mart arasında Ankara ve İstanbul’da toplanacak olan buluşma ile geleceksizliğe ve emperyalizmin sömürüsüne karşı Türk Milletinin devrimci öğretisi bütün ulusların gençliğine aşılanacak. Bu yüzden TGB’yi orada yalnız bırakmamalıyız” şeklinde konuştu.