"Kemal Derviş'in Batakçı Ekonomisinin Sonu Geldi"

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Kemal Derviş’in batakçı ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Tarih:

Genel Başkanımız Doğu Perinçek Kemal Derviş’in batakçı ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Dilenme ekonomisinin Kemal Derviş’e emanet edildiğini söyleyen Perinçek, Vatan Partisi’nin üretim ekonomisini kuracağını ve Türkiye ekonomisini yönetme konusunda önemli birikimi olan Sayın Ufuk Söylemez’in de Vatan Partisi yönetiminde yer alacağını belirtti. Perinçek’in açıklaması şöyle:

 

         Borçlanma ekonomisi batakta çırpınırken bu ekonominin mimarı Kemal Derviş yeniden sahneye çıkarılıyor. Bataktaki ekonomiyi iyice batıracak. AKP-CHP Hükümet ortaklığının dilenme ekonomisi Kemal Derviş’e emanet ediliyor. Tam yakışıyor.

 

         DEĞİŞMEYEN GÖREV

         Kemal Derviş, AKP’yi iktidara getiren tertipte başroldeydi. Şimdi AKP-CHP Hükümeti’nin kurulmasında yine başrolde. Ama değişmeyen bir görevi var: Türkiye’nin üzerindeki ABD denetimini sürdürmek, Türkiye’yi bölmek ve dünya tefecilerinin tahsildarlığını yapmak.

 

         KUCAKLARINDA PKK VAR

         AKP-CHP Hükümeti bir suçortaklığıdır. Kucaklarında HDP/PKK var. Hükümetin gizli ortağı bölücü terör örgütüdür.

 

         TEK ÇÖZÜM ÜRETİM EKONOMİSİ

         Kemal Derviş’in batakçı ekonomisine karşı Vatan Partisi’nin üretim ekonomisi tek çözümdür. Yeniden Atatürk’ün Milli Ekonomisini kuracağız. Halkçı-devletçi-planlı ekonomi Türkiye’nin biricik çözümüdür. Türkiye ekonomisini yönetme konusunda önemli birikimi olan Sayın Ufuk Söylemez, Vatan Partisi yönetiminde yer alacak. Böylece karma ekonominin uygulanmasında partimiz, milli tecrübelerimizi değerlendirecek. Üretim ekonomisini kurmak için Milliciler birleşiyoruz. Kamu kesimi ile özel kesim arasında milli üretim amacıyla uyum sağlayacağız.

        

         ÜRETİN ARKADAŞLAR

 

         Her boydan sanayicimize, çiftçimize, üretimde yer alan herkese “üretin arkadaşlar” diyoruz. Tayyip Erdoğanların, Kemal Dervişlerin devri bitmiştir. Vatan Partisi yönetiminde üretim çağına gireceğiz.