Karşıyaka'da Doğu Perinçek'in adaylığı için seferberlik

Karşıyaka İlçe Örgütümüz, bütün vatanseverleri Dr. Doğu Perinçek’in cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza vermeye davet etti

Tarih:

1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Vatan Partisi Karşıyaka İlçe Örgütü​, Karşıyaka halkını ve​ ​bütün vatanseverleri Dr. Doğu Perinçek'i Cumhurbaşkanlığı adaylığına imza​ ​vermeye İstiklal​ ​Marşı ile davet etti. Vatan Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Nilay Özçetin, basın açıklamasından önce şunları söyledi:


12 Mart Pazartesi günü İstiklal Marşı'mızın kabulünün 97. yılını anarken, Kurtuluş Savaşımızın ve Cumhuriyetimizin simgesi olan İstiklal Marşımızın​ ​bestesinin değiştirileceğini belirten sözler duymaya başladık. Cumhuriyet değerlerimizle bu kadar oynamak, vatan savaşı verdiğimiz günlerde milletimizi ve vatanımızı bölmek isteyenlere hizmet etmektedir. Afrin'de​ ​savaşan askerimizi sırtından bıçaklamaktır. Yurtsever Türk halkının bunu asla kabul etmeyeceğini​ ​herkes bilmelidir" dedi ve bütün vatandaşları İstiklal Marşı'nı​ ​söylemeye davet etti. Büyük katılımla söylenen İstiklal Marşı'ndan sonra,ekte gönderilen basın açıklamasını sundu.

 

 

Değerli Karşıyakalılar;

 

Anayasa’ya göre Cumhurbaşkanı adayı olabilmek için 20 milletvekilinin imzası ya da 100 bin vatandaşın imzalı dilekçesi gerekmektedir. Vatan Partisi 27 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurultayla Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı adaylığını delegelerin oy birliğiyle ilan etmiştir. Kurultay günü 5 bin imza toplanmıştır. VP Karşıyaka İlçe örgütü olarak, Yüksek Seçim Kuruluna sunulmak üzere, Genel Başkanımızı aday gösteren dilekçe imzalama işlemini başlatmış bulunuyoruz.

 

Türkiye’nin önündeki iktidar formülü bellidir. “Milletin birliği, vatanın bütünlüğü, terörün tamamen temizlenmesi, üretim ekonomisi, komşularla işbirliği, Cumhuriyet Devrimleri ve aydınlanma, Türkiye’nin Avrasya’da Tam Bağımsız olarak yerini alması Vatan Partisinin programıdır. Milletimizin talebi olan program, geçmişi başarılarla dolu Vatan Partisini ve Cumhurbaşkanı’nı iktidara getirecektir.

 

Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek, Türkiye’nin öncü partisinin Genel Başkanıdır, Amerikan emperyalizminin Türkiye’ye karşı giriştiği bütün tertiplerde hedef alınmıştır. Ergenekon ve Balyoz tertiplerini bitirerek ordumuzu esaretten kurtaran büyük mücadeleye önderlik etmiştir.

 

Emperyalist devletlerin“Ermeni Soykırımı” yalanına Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde kazandığı dava ile son vererek, Türkiye’yi hedef alan büyük tehdide son verdi.

 

Türkiye’nin Milliyetçi, Halkçı ve Devrimci birikimini Vatan Partisi’nde birleştirdi.

 

Kırk yıldır FETÖ’ye karşı mücadele eden Dr. Doğu Perinçek, 15 Temmuz Amerikancı FETÖ darbe girişiminin ezilmesine önderlik etti.

 

Rusya ile yaşanan uçak krizini çözdü. Türkiye’nin Çin, Rusya, İran, Irak ve Suriye ile işbirliğinin geliştirilmesi için devlet yöneticileriyle görüştü. Komşularımızla ilişkilerimizi onardı.

 

Açılım ihanetine karşı mücadele etti. Bölücü teröre karşı vatan savaşının önünü açtı.

 

Hayatı boyunca Atatürk Devrimi’ni tamamlama mücadelesi verdi, Cumhuriyet ve aydınlanma değerlerini savundu. Bu değerlere sahip Atatürk gençliği yetiştirdi.

 

Vatan savaşı verdiğimiz bu zorlu dönemden, Türkiye’nin Milli Lideri Doğu Perinçek’in önderliğinde çıkacağız. “Bugün iç cepheyi birleştirmek, devlet adamının en yüksek ilkesidir” sözleriyle Doğu Perinçek, Vatan Savaşını zafere ulaştıracak Cumhurbaşkanıdır. Vatan Partisi Türkiye’nin Atlantikçi adaylarla, Tayyip Erdoğan’a mahkum edilmesine izin vermeyecektir. Milletimize milli bir iktidar seçeneğini sunacak, Türkiye’yi Türkiye’den yöneten Cumhurbaşkanına kavuşturacaktır.

 

Milletimize güveniyoruz!

 

Vatan Partisi Karşıyaka İlçe Örgütü olarak, halkımızı, bütün vatanseverleri, Dr. Doğu Perinçek’in cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza vermeye davet ediyoruz.