İzmir İçin Çözüm Perinçek

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Doğu Perinçek, İzmirlilerle buluşuyor

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Doğu Perinçek Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda İzmirlilere seslendi. Vatan Partisi İzmir Genç Milletvekili adayları Ulusal Kanal GYY Çağdaş Cengiz ve TGB Genel Başkanı Cem Dikmen’in konuşmaları ile başlayan miting, Doğu Perinçek’in konuşması ile son buldu.

 

İzmirlileri “Mustafa Kemal’in efeleri” diye selamlayan Perinçek'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

 

“Mustafa Kemal'in efeleri, milletimizim değerli öncüleri sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Ülkemiz büyük bir kararın eşiğindedir. Bütün dünyayı ilgilendiren bir karar bu. Önümüzdeki süreç çok zorlu. Ancak bu süreci sizlerle sizin kararlarınız ile aşacağız. Cesur karar verelim. Yakınmayalım. İki tane çıkmaz var dayatılan. Aslında aynı çıkmaz. Biri Tayyip Erdoğan çıkmazı. Ülkeyi borca sürükleyen, terör sorununu çözemeyen bir çıkmaz. Diğer yanda bir  HDP-PKK'yı koluna yakan bir millet ittifakı çıkmazı var.  Türkiye bu iki çıkmaza sürüklenmeyecek. Türkiye çözümsüz değildir.


Üretim ekonomisine geçeceğiz. Yeniden ekip biçip tarımı destekleyeceğiz. Nohutumuzu, pirincimizi  kendimiz üreteceğiz. Dışarıdan satın alma devri bitecek. Tekrar tarımımızı ayağa kaldıracağız. Çiftçilerimiz hazır olsun.


Sıcak para duasına çıkmışlar. Türkiye'yi borç batağına çekecekler. Türkiye bunu kabul etmeyecek. Yeniden üretim ekonomisine geçecek. Bulgurumuzu, nohutumuzu kendi ülkemizden üreteceğiz. Dışarıdan almayacağız. Mazotu 2 liraya vereceğiz. Ucuz tohum vereceğiz. Hayvanlarımızı otlatacağız. Türkiye'nin tarım  atağına çiftçilerimiz hazır olsunlar.

 

Büyük sanayicilerimizi destekleyeceğiz. Üretim atağına hazır olsunlar. Şimdi nerede toplandık? Ege kıyılarındayız. 19 Mart 29 Mart arasında Amerika İsrail  Akdeniz kıyılarında Türkiye’ye namlularına çevirdiler. Bu hükümet bu sorunları çözebilir mi hayır. Bu hükümet Amerika’nın eklini öperek sorunlarını çözerek çözmeye çalışıyor.

 

Bu partiler, onun karşındayım diye ortaya çıkanların bu Amerika İsrail tatbikatı konusunda çözümleri ne? Görmedim diyorlar, bilmiyorum diyorlar. kollarına FETÖ ve PKK'yı almışlar Amerika ile uzlaşmaya çalışıyorlar. Borç batağında bulunan Türkiye'yle ilgili çözümleri yok. Çözüm Vatan Partisi'nde. Türkiye'yi Vatan Partisi yönetir. Bu kararı alacağız. Üretme kararını, çalışma kararını, el birliği kararı, Türkiye'yi emperyalizme çiğnetmeme kararını alacağız. Bu  kararı gecikmeden alalım. Bu süreçte sorumluluğumuz büyüktür. omuzlarımızda Türkiye’nin sorunları var. Çocuklarımızın sorumluğu var geleceğimizin kararı var. bu yüzden cesur karar alalım. Türk ordusunun, vatansever komutanlarını hapse attılar. Biz Silivri duvarlarını yıkarak engel olduk.

 

Ermeni soykırımı yalanı Türkiye'ye dayatılmıştı. Türkiye'yi bölmek için yapıldı. Vatan Partisi harekete geçti, Lozanlara, Berlinlere, Parislere gittik. Oradan konuşamazsınız tertiplerini yere attık ve çiğnedik. Alman Fransa İsviçre polisine meydan okuduk. Gözaltına aldılar sonunda AİHM'de onların sırtlarını 3 kere yere yapıştırdık. Ermeni soykırımı yalanını yerle bir ettik. O sırada Tayyip Erdoğanlar Doğu Perinçek'in arkasından gitmeyin Rauf Denktaş'ın arkasından gitmeyin dediler. Biz orada hükümetin yapmadığını yaptık ermeni soykırımı yalanını bitirdik.


Devletin yapamadığı işleri basarmış Vatan Partisi olarak şimdi ülkemizden devleti yönetme yetkisi istiyoruz.

 

15 Temmuz'da ne dedik, "Bu Amerikancı bir darbedir FETÖ'nün darbesidir. Türkiye'yi birlikte darbeye karşı olmaya davet ettik. Türkiye'nin FETÖ darbesini yenmesinde önemli bir rol yaptık. Bundan dolayı Türk milletinden yetki istiyoruz.


Açılımla PKK'yla konuşarak, Apo ile yol haritası çizerek çözüm önerileri vardı. CHP de açılımı destekleyip ben daha iyi yaparım diyordu. Sizler, Öncü Gençlik açılımın karşısında durdunuz ve açılıma son verdiniz.


Silivri duvarını yıktıktan sonra TSK özgürleşti, Türkiye özgürleşti. 24 Temmuz'dan itibaren TSK kahramanca yürüdü ve PKK'yı hendeklere gömdü.


Ankara'dan İstanbullar da PKK'ya özgürlük için yürüdüler. Şu anda Türkiye'de Amerika'nın kurduğu bir numaralı iş HDP'yi siyasete sokmak. Muharrem İnceler açık açık, programlarda HDP'yi Saadet Partisi ve Meral Akşener'le birlikte cumhurbaşkanı yardımcısı yapacaklarını söylüyor.


Türkiye iki seçenek arasında seçim yapmayacaktır. Türkiye ülkesine güvenliğe Kürt kardeşine sahip çıkacak. Türk de biziz Kürt de biziz diyecek. Türkiye güvenliğini sağlamak için bağımsız yasamak için Amerika namluları önünde eğilmeyecek.

 

Kürt sorunu artık Amerikan sorunu haline gelmiştir. PKK'yı üzerimize salan Amerika, Akdeniz kıyılarında askeri tatbikatları yapan üzerimize namluları çeviren Amerika. Türkiye bu süreçten çıkacak hem ekonomide hem bu sorunlardan. 


Türkiye üretim ekonomisine geçecektir. Bağımsız Türkiye'yi kurmak. Türkiye’yi Tayyip Erdoğanlardan kurtarmak devrimdir. Türkiye’yi Amerikalarla birleşerek kurtaramazsınız. Bu bir iktidar projesi değildir, ihanet projesidir.


Diyarbakır'ı İsrail'e teslim etmeyeceğiz. Ankara'yı Amerika’ya teslim etmeyeceğiz. Buradan Tayyip Erdoğan hükümetini Atatürk devrimleri ile indirerek Kemalist devrimi tamamlayacağız. Bu programa sahibiz Altı Ok'a  güveniyoruz.

 

İşte Türkiye'nin programı ve çözümü budur. Türk milleti bu süreçte Vatan Partisini keşfedecektir. Türkiye önümüzdeki süreçte Vatan Partisi önderliğinde Mustafa Kemal rotasına girerek çıkacaktır. Yolumuz, açık olsun, bahtımız açık olsun. Örgütlüyüz. En büyük örgüte sahibiz. Gençliğimiz var. Onlar süs olarak o listelerde değil, onlar büyük mücadelelerden geçtiler. Türkiye’yi yönetecek birikime sahip insanlar.

 

Hükümetimizin gençleşmeye ihtiyacı var. Yarının namuslu, başı dik Türkiye'sini hep birlikte kuracağız.”

 

 

VATAN’IN GENÇ ADAYLARI İZMİR MİTİNGİNDE KONUŞTU

 

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek'in katılımıyla İzmir’de “Çözüm Perinçek” mitingi düzenlendi. Doğu Perinçek konuşmasında “Türkiye’yi ayağa kaldıran eylemlerin önderlerini ön sıralardan aday gösterdik, Atatürk gençliği yarattık” vurgusu yaptı. İşte o Atatürk gençlerinden, İzmir’in her iki bölgesinin 1.sıra Milletvekili adayları Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Çağdaş Cengiz ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Cem Dikmen İzmir halkına seslendi.

 

İzmir 1.bölge 1.sıra adayı Çağdaş Cengiz’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

 

“En zor mücadelelerde izi olmayanlar her yerlerde konuşuyor. Ancak onlar ülkenin yarınlarında yoklar. Ülkenin yarınların da o zor günlerde mücadele eden Atatürk gençliği olacak.

 

Şimdi efelik kavramını popüler medyatik kavram olarak duyuyoruz da efeliğin kanıtlandığı yer Silivri ovasıydı. Silivri'nin efeleri hepiniz hoş geldiniz. Zor dönemlerde mücadele etmeyenler konuşuyorlar ama o mücadeleyi verenler Türkiye'yi aydınlığa kavuşturacaklar. Biz yüzümüzü güneşe döndük. Güneş Doğu'dan doğacak diyoruz.

 

Vatan Partisi dışındaki seçenekler batan güneşe bakarak, Batı'dan Amerika'dan medet umuyorlar. Batı'da güneş batıyor. Batı da batıyor. Onlar da batacaklar.

 

Diğer partiler batıdan Amerika’dan medet umuyorlar. ABD'nin güneşi batıyor onların da güneşi batacak

 

Türkiye ye yağan dolarlar asit yağmuru gibi. Türkiye'yi zehirliyor. Vatan partisi iktidar olduğunda ülkeye dolar yağmayacak. Türk lirasının değerini yükselteceğiz. Türkiye'yi Türkiye' den yöneteceğiz.

 

Toprağa elini değdiren köylünün ürettiğinin fazlasını alıp götürüyorlar. Vatan Partisi iktidarında Türkiye'yi Türkiye'den yöneteceğiz. Türk lirasının değerini yükselteceğiz. Köylüler, elimi toprağa koymaya korkuyorum diyorlar. Bunu diyorlarsa o iktidar bitmiştir. Toprağa baktığında yüzü gülümseyen, üretenlerin olduğu Türkiye'yi kuracağız.

 

Çok kuvvetli gözüken adaylar var ya güneş doğduktan sonra o karanlığın içinde kaybolacaklar. Vatan Partisi ise bir çağlayan gibi çıkacak ve Türkiye'nin geleceğinde iktidar olacak. Vatan Partisi öncü partidir.

 

Güneş doğudan doğarken adı güçsüz gibi görünen vatan partisi bir çağlayan gibi çıkacak. Türkiye’nin geleceği olacak. Partimiz öncü partidir. Her şeyde ilk adımı atandır.

 

Cumhuriyet mitinglerinde oyları MHP' ye verin, AKP'nin milletvekili sayısı düşsün dediler. Çankaya'ya Cumhuriyet düşmanı Abdullah Gül'ü çıkardılar. Şimdi de aynı şeyi yapıyorlar.

 

İnsanların korktuğu zamanları çok iyi hatırlıyorsunuz ama ne oldu 2012 yılında Silivri zindanlarına yüz binleri taşıdık. Silivri zindanlarını yıktık.

 

Ergenekon operasyonları başladı. İnsanlar bizden korktular. İnsanları davet ettik. Gelmediler. Ama biz ısrarla doğru bildiğimizi savunmaktan vazgeçemedik. 4 yıl boyunca insanları Silivri zindanlarına çağırdık. İnsanlar gerçeği bilseler de gelmeye çekindiler. Ama gün geldi ve o zindanlara 100.000 insanı oraya topladık. Ve Silivri zindanlarını yıktık. Bizler doğru yoldayız, doğru programı savunuyoruz

 

Anketleri açıklıyorlar. Rakamlarla istatistiklerle insanların kafasını bulunduruyorlar. Ben bir anket açıklıyorum. Tüm adaylar 0. Şu an dağıtılmış bir oy yok. 15 Temmuz günü oylama yapılsa ne oy çıkardı? 15 Temmuz gecesi oylama yapılsa hangi oy çıkardı onu düşünün.

 

Türkiye'nin sorunlarını çözecek Vatan Partisi'ne oy verin. Atatürk'ün programını iktidar yapacağız. Size söz veriyoruz.

 

Saatlerin, dakikaların önemli olduğu bir Türkiye de yaşıyoruz. Milletimize çağrıda bulunuyoruz, kafanızı anketlerle bulandırmayın. 24 Haziran günü sandığa gittiğinizde Türkiye’nin tek seçeneği olan Doğu Perinçek’e mührünüzü basın.”

 

Vatan Partisi İzmir 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Cem Dikmen de mitinge katılanlara seslendi.Dikmen'in konuşması şöyle:


“Değerli dostlar, değerli Vatan Partililer hepiniz hoş geldiniz. Vatan Partililer bu dünyanın en ağır yükünü taşıyan ama hiç şikâyet etmeyen vatanseverlerdir. Vatan Partililer ne mandacılar ne saltanatçılar diyen Mustafa Kemaller gibidir. Türkiye Atatürk'ün rotasına gidiyor. 1,5 aylık seçim çalışmalarımızda halk, ne güzel gençler yetiştirmiş sizleri aday göstermişler, umarım seçilirsiniz. Bizler de dedik ki seçilmemiz için oy vermemiz lazım. Hem iktidar hem muhalefet ülkeyi korkutuyor.
Vatan Partililer bu ülkenin en ağır yükünü taşıyan ama hiçbir zaman bu yükü taşımaktan şikâyet etmeyen en katıksız vatanseverleridir. Vatan Partililer  tüm yüklerin altına gülümseyerek girer. Sizleri kutluyoruz çünkü bizler kim iktidarda olursa olsun Atatürk ün rotasına girmesini sağladık. Bunu vatan partisi olarak başardık. Hepinizi kutluyorum.

 

Türk milletini iktidarı da muhalefeti de korkutuyor. Bir tek vatan partisi umut veriyor. Vatan Partisi diyor ki merak etmeyin kim iktidarda olursa olsun Türkiye Atatürk'ün çizgisine gelecek.

 

Vatan Partisi olduğu için bu gençler yetişiyor. Bizi 5 ay görev yapıp, üst sıradan aday gösterilmediği için istifa edenlerle karıştırmayın. Bizlere gururumuz demeyin hep birlikte gururuz. Hep birlikte ülkeyi Mustafa Kemal'in Türkiye'si yapacağız. Son nefesimize kadar bunun için çabalayacağız.

 

Vatan Partisinde kariyerist gençler değil fedai gençler vardır. Bizlere umudumuzsunuz demeyin. Hepimiz umuduz. Bu ülkeyi Atatürk ün ülkesi yapmak için yılmadan  mücadele edeceğiz. Söz veriyoruz.

 

En zor mücadelelerde izi olmayanlar her yerlerde konuşuyor. Ancak onlar ülkenin yarınlarında yoklar. Ülkenin yarınların da o zor günlerde mücadele eden Atatürk gençliği olacak.”

1/15
2/15
Vatan Partisi İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Çağdaş Cengiz
Vatan Partisi İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Çağdaş Cengiz
3/15
Vatan Partisi İzmir 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Cem Dikmen
Vatan Partisi İzmir 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Cem Dikmen
4/15
5/15
6/15
7/15
8/15
9/15
10/15
11/15
12/15
13/15
14/15
15/15