İzmir'de Ekonomik Krize Çözüm Kurultayı

Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi’nin ortaklaşa düzenlediği ekonomik krize çözüm kurultayları devam ediyor

Tarih:

Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi’nin ortaklaşa düzenlediği ekonomik krize çözüm kurultayları devam ediyor. Son kurultay İzmir’de yapıldı. Kurultayda finans, tarım ve sanayi sektörü temsilcileri ile Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek konuştu, sorunlar ve çözümleri anlatıldı

 

Türkiye, tüketime bağlı ekonomik sisteminin sonuna geldi. Zenginlik doğudan yükseliyor. Türkiye’de Asya’nın kapısı olarak kurulan bu yenidünyada yerini nasıl alacak? Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi bu soruya “ekonomik krize çözüm kurultaylarıyla” yanıt arıyor.

 

Tarım, sanayi ve finans sektörü temsilcileri ile Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek çözüm kurultayında konuştu.

 

Ekonomist Enis Musluoğlu 2019’un sancılı bir yıl olacağını vurguladı. Musluoğlu, likidite krizi, art arta konkordatoların yaşanmaması, işsizliğin artmaması, IMF kapısına gitmemek için Türkiye’nin milli hükümete ihtiyacı olduğunu söyledi.

 

Gödence Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Çağatay Özcan Kokulu da tarımın sorunlarını ve çözümlerini anlattı.

 

Üretimden uzaklaşarak çöküşün hazırlandığını vurgulayan Kokulu, çözümün kooperatifleşmeden geçtiğini vurguladı.

 

Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Üyesi Ergin Erdinç, Çin’in 19 katrilyon dolar büyüklüğündeki “Kuşak Yol” inisiyatifinin Türkiye’ye yarattığı fırsatlara dikkat çekti.

 

“Ekonomik Krize Çözüm Kurultayı’nın son konuşmacısı Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek’ti. Perinçek Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı sorunların çözümü için program sundu.

 

Konkordato ilan eden firmaların kamulaştırılmasını savunan Perinçek, çözüm önerilerini sıraladı.

 

Kurultayın bütün konuşmacıları umutlu olduklarını ve geleceğe umutla baktıklarını vurguladı.

1/4
2/4
3/4
4/4