İzmir'de 1500 kişi "Vatan" dedi

Vatan Partisi’ne bugün İzmir’de bin 500 kişi üye oldu.

Tarih:

İzmir'de bin 500 kişi "vatan" dedi

İzmir Vatan Partisi'ne üye olan bin 500 kişiye parti rozeti takıldı. Karşıyaka Çok Katlı Pazaryeri Düğün Salonu'nda yapılan rozet takma törenine, Genel Başkan Yardımcıları Hasan Atilla Uğur, Erol Çakır, Beyazıt Karataş, Genel Sayman Tugay Şen, İzmir İl Başkanı Mustafa Tosunlar, ilçe başkanları ve bir çok partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları eşliğinde konuşan İl Başkanı Mustafa Tosunlar, "İzmir'de seçim startını buradan veriyoruz. İktidar olursak Özgecan'lar artık ölmeyecek. Genç kızlarımız rüzgarda saçlarını uçurarak yürüyecek. Onların altında Jumbo jetler, bizde ise bisiklet var. Onlar jetlerle her yere inip gidemez, biz ise bisiklet ile her yere gideriz. İzmir'in 630 köyü, 67 beldesi var. Hepsine de gideceğiz. Çiftçiye bedava mazot vereceğiz. Kaynağımız köylü. İktidar gibi örtülü ödeneğimiz yok" dedi

Genel Sayman Tugay Şen de, "İktidar bizi komşularımızla düşman etti. Genel başkanımız yarın bir grup milletvekili ile Esat'ın daveti üzerine Suriye'ye gidiyor. Biz kimseyle düşman değiliz, dostuz. 7 Haziran bu iktidarın sonu olacak. Seçimlere az bir zaman kaldı. Mahalle mahalle, köy köy dolaşıp herkesin kapısını çalacağız. Vatan Partisi, oy barajını yıkacak. İzmir'de oy patlaması yaşanacak. Buradan sizleri partimize bağış yapmaya çağırıyorum. İlk olarak ta, bir aylık maaşım olan 2 bin 500 lirayı bağışlıyorum. Sizler de birer aylığınızı bağışlayın" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Erol Çakır da demokrasiye inanmayan bir iktidarın olduğunu belirtip, "Demokrasi varsa, ahlakta vardır, hukukta. Ekonomide büyük sıkıntılar var. Biz yeni bir yol açmak zorundayız. Bunu da Vatan Partisi gerçekleştirecektir. Partiye büyük katılımlar var. Birlikte başaracağız. Terörle müzakere olmaz, mücadele olur" dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, Türkiye üzerinde karanlık bulutların olduğunu, insanların yolda durdurup 'komutanım ne yapacağız' diye sorduklarını söyledi, "Vatan'da birleşmekten başka çıkış yolu yok. Biz bu vatanı savunacağız. Gerekirse kellemizi vereceğiz. Bölücülüğe kapıları AKP açtı. Bizim baraj problemimiz yok. Haram lokma yemedik. Alnımız ak. Kapı kapı dolaşıp, iktidara geleceğiz" dedi.

Daha sonra rozet takma törenine geçildi. Rozet takılanlar arasında emekli asker, eski belediye başkanları ve Somalı madenciler de yeraldı.