Isparta 'Hayır'da birleşti

CHP, Vatan Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve Büyük Birlik Partisi temsilcileriyle birlikte ‘Birlik Platformu’ oluşturulması kararlaştırıldı.

Tarih:

CHP Isparta milletvekili İrfan Bakır, İl Başkanı Av. Eyüp Ersoy ve parti yöneticilerinden oluşan CHP heyeti, Isparta İl Başkanlığımızı ziyaret ederek referandumda ‘hayır cephesi’ için görüş alış verişinde bulundu.

 

CHP Isparta milletvekili İrfan Bakır, İl Başkanı Av. Eyüp Ersoy ve parti yöneticilerinden oluşan CHP heyeti, Vatan Partisi’ni ziyaret ederek referandumda ‘hayır cephesi’ için görüş alış verişinde bulundu. Görüşmenin sonunda CHP, Vatan Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve Büyük Birlik Partisi temsilcileriyle birlikte ‘Birlik Platformu’ oluşturulması kararlaştırdı.

 

 

ROZETLERİMİZİ BİR KENARA BIRAKACAĞIZ

 

Av. Eyüp Ersoy, “Hayır cephesi olarak ortak bir platformda buluşmak ve ortak çalışmalar yapmak gerektiğini düşünüyoruz. Vatan Partisi de referandum sürecinde hayır diyerek bu cephenin önemli bir kuvveti olmuştur. Parti ayrımı gözetmeksizin bir çalışma örgütlemek durumundayız. Biz CHP olarak parti amblemlerimizi, rozetlerimizi bir kenara bırakarak bu sürecin içerisindeyiz. İlerleyen süreçte de daha aktif ve daha örgütlü bir çalışma zemini içerisinde hep birlikte olacağız” dedi.

 

İl Başkanımız Bilal Şimşir de “Biz mevzimizi milletimizle birlikte aldık. Buradaki esas mesele AKP ve MHP tabanını etkilemek. Evet diyen de hayır diyen de bizim kardeşimiz. Bütün milletimizi kucaklayarak bu vehametin üstesinden gelebiliriz. AKP’ye yakın araştırma şirketleri bile AKP içerisinde yüzde 35 gibi hayırcı kesimin olduğunu belirtiyor. MHP’de bu oran çok daha yüksek. Bu bir sağ sol meselesi değildir” ifadelerini kullandı.

 

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır da “Bu işin partilerle hiçbir ilgisi yok. Evet diyen vatandaşlarımızı da kırmadan, dökmeden, kucaklayarak bir çalışma yürüteceğiz” dedi.