İncirlik Üssü’ne kalkan oldular

‘Purged NATO’ isimli FETÖ’cü grup Vatan Partisi'ni bir kez daha hedef aldı.

Tarih:

‘Purged NATO’ isimli FETÖ’cü grup Vatan Partisi’ni ilk defa hedef almıyor. Daha önce de Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Genel Başkan Yardımcısı Tümamiral Soner Polat’ı İncirlik Üssü kapatılsın kampanyası üzerinden hedef almışlardı.

 


Soner Polat, TBMM’ye sunulmak üzere yazdığı dilekçesinde ABD’nin, sınırımızda teröristlerle sırt sırta, namlularını askerlerimize çevirmiş olduğunu hatırlatmış ve 15 Temmuz darbe girişiminin merkezi olduğunu söylediği İncirlik Üssü’nün kapatılmasını talep etmişti. Bunun üzerine ‘Purged NATO’ isimli sosyal medya hesabından şu ifadeler paylaşılmıştı: “Aşırı milliyetçi E. Amiral Soner Polat 15 Temmuz için ABD’yi suçladı ve İncirlik Üssü’nün ABD’nin elinden alınması için dilekçe yazdı. Bu Amiral, Rus jetinin vurulmasının ardından Erdoğan ve Putin’in [barışmaları yolunda] aracılık yapan Amiral ile aynı kişi.”

 


PERİNÇEK’İ DE HEDEF ALDILAR

 

NATO’cular, Genel Başkanımız Doğu Perinçek’i de şu sözlerle hedef almıştı: “Bu Amiral ayrıca, 15 Temmuz’dan sonra [TSK’daki] tasfiye listelerinin hazırlanmasına yardımcı olduğunu itiraf eden, Perinçek’in aşırı milliyetçi Vatan Partisi’nin de genel başkan yardımcısı.”