Hiçbir Korkuya Benzemez AKP’nin Vatan Korkusu

AKP’nin Vatan Partisi korkusu şiddete dönüştü. Konya’da seçim çalışması yürüten Parti adayımıza AKP’liler saldırdı.

Tarih:

AKP’nin Vatan Partisi korkusu şiddete dönüştü. Konya’da seçim çalışması yürüten Parti adayımıza AKP’liler saldırdı. Maraş’ta ise Erdoğan mitinge gelecek diye Öncü Gençlik üyeleri yolda yürürken gözaltına alındı. 

 

 Konya milletvekili adayımız Em. Albay Nejat Yatkın, Ahmet Davutoğlu’nun köyüne 10 kilometre mesafedeki Hadim İlçesi’nde seçim çalışması yürüttüğü sırada AKP’liler tarafından saldırıya uğradı. Esnaf ziyareti için ilçeyi dolaşan Yatkın, seçim politikalarını anlatmak için girdiği bir dükkanda AKP’li bir esnaf tarafından küfür ve hakarete maruz kaldı. Ardından toplanan AKP’li grup tarafından sopalı saldırıya uğrayan Yatkın, Vatan Partili gençlerin saldırıyı püskürtmesinin ardından karakola giderek suç duyurusunda bulundu.     

 

Bugün bir diğer olay da Kahramanmaraş’ta yaşandı. Erdoğan’ın miting için gittiği Maraş’ta Partimizin gençlik kolu Öncü Gençlik üyesi iki kişi gözaltına alındı. Tayyip Erdoğan’ın yetkilerini aşarak yaptığı seçim mitinglerinde Öncü Gençlik üyelerinin sebepsiz yere gözaltına alınması, korkunun boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Öncü Gençlik üyeleri hala gözaltında bulunuyor.