Hemşehrilerinden Perinçek'e destek

Erzincan Kemaliyeli olan Vatan Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek'e hemşehrilerinden imza desteği geldi

Tarih:

Alo İmza Hattı:

0549 371 00 25

0541 307 77 72

0542 820 32 02

0549 438 20 01 (İstanbul)

Cumhurbaşkanı Adaylığı için 100 bin imza toplama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Vatan Partisi Lideri Dr. Doğu Perinçek'e, Erzincan Kemaliyeli hemşehrilerinden destek geldi. Kemaliye'nin önde gelen isimleri Doğu Perinçek'in adaylığı için dün imza verdi. Kemaliyeli Turizmci ve doğasever Şevket Gültekin, Turimci-Esnaf Etem Kılıç, Ressam Hüseyin Özgür Sarp ve taş başına yaptırdıkları evle Kemaliye'nin tanıtımına katkı sağlayan Emekli Öğretmenler Bekir ve Nermin Taştan ile çok sayıda Kemaliyeli, Perinçek'in adaylığı için imza verdi.

 

 

ÜLKEYİ TEK BAŞINA SAVUNDU

 

Kemaliyeliler, Perinçek için neden imza verdiklerini de anlattı. Turizmci Şevket Gültekin, “Kemaliyeli hemşehrimiz Doğu Perinçek'e destek için imzalarımızı attık. Daha da gelecek arkadaşlarımız var. Hemşehrimiz Doğu Perinçek, Avrupa'da Ermeni soykırımı yalanına karşı ülkede tek başına mücadele verdi ve başarıya ulaştı. Bu nedenle destek vermek bizim görevimiz” diye konuştu.