Hatay heyetimizden şehitliğe ziyaret

Hatay İl Başkanlığı heyetimiz, Arsuz ilçesindeki Kararağaç mezarlığındaki şehitliği ziyaret etti

Tarih:

1/4
2/4
3/4
4/4

VATAN PARTİSİ KIRIKHAN VE HASSA SEÇİM ÇALIŞMALARI


Seçimin son haftasına girerken, Vatan Partisi bütün ilçeleri ziyaret edip, esnafla görüşmelerini sürdürmektedir. Vatan Partisi Hatay milletvekili adaylarından Gönül Gökkan, Emrah Koçak ve Ali Erdem Köz, Kırıkhan ve Hassa ilçelerinde bildiri dağıtıp, esnaf ziyaretleri yaptılar.


Gönül Gökkan, seçim çalışmalarının olumlu geçtiğini ve esnafların ve vatandaşların Vatan Partisi programındaki üretim ekonomisi, terörün bitirilmesi meselesine destek verdiklerini ifade etti. Gönül Gökkan, vatandaşlardan ve esnaftan oy isteyerek, “Bizi desteklerseniz, biz de esnafımıza, üreticimize ilişkin programlarla sizlerin sorunlarınızı çözeriz” dedi.


Hatay milletvekili adayı Emrah Koçak, dükkanlarını kapatmak zorunda kalan esnafla konuştu ve onların neden kapattıklarını sordu. Vatandaşlar ise kiradır, vergidir derken kazançlarının olmadığından kapattıklarını ifade ettiler. Koçak “Bize göre vergi sistemin yanlışlığından kaynaklanmaktadır. Bu günkü vergi sisteminde kazanandan az, çalışandan fazla vergi alırsan, böyle bur durum ortaya çıkmaktadır. Biz üretim ekonomisine geçeceğiz, üretim ekonomisi olmadan tüketim olmaz. Üretim istihdamı sağlayacak, üretim zenginliği sağlayacak, çarşıları şenlendirecektir. Komşularımızla düşmanlığı bitirip, ortak ticaret yapacağız.” Vatandaşlardan ise şu öneri geldi. “Komşularımızla kavga olmaz, kavga olsa bile onları barıştırıp, aralayacağız, yoksa onlara vurmayacağız” dediler.


Hassa’nın Aktepe mahallesindeki Ahmet Çolak, Doğu Perinçek’i ve Vatan Partisini beğendiğini ve oyunu vereceğini belirtti. “Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek ve Vatan Partisini seviyorum ve bunlara sahip çıkmak gerekir. Bunlar milliyetçi ve vatansever insanlardır. Doğu Perinçek’i televizyonda izledim ve PKK ve FETÖ terör örgütüne karşı mücadele eden bir adamdır. Bu terör örgütlerine karşı mücadele eden adama sahip çıkmak gerekir” dedi.

1/2
2/2

VATANIMIZI VE CANIMIZI ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

 

Vatan Partisi Hatay’ın Arsuz ilçesindeki Kararağaç mezarlığındaki şehitliği ziyaret ederek, Vatan Savaşında şehit düşen Askerlerimizin ve polisimizin mezarlarında karanfil bıraktılar.

 

Şehitliğin ziyaretini seçim dönemine ilişkin olmadığına söyleyen Vatan Partisi yöneticileri ve milletvekili adayları “Partimiz zaten Askerlerimizin bir vatan savaşında olduğunu söylemektedir. Bu anlamda buradaki şehitlerimize minnet duygularımızı belirtmek için geldik” dediler.

 

Şehitliği ziyaret eden vatandaşlar kimi çocuklarını, kimileri ise askerdeki çocuklarının yaşamanın bu şehitlere borçlu oldukları için geldiklerini belirttiler. Bir vatandaş “Benim oğlum şu anda asker ve ona Allah güç ve kuvvet versin. Burada benim oğlum şehit değil ama onlar benim askerdeki oğlum kadar yakındır. Onların ana ve babalarına sabır dilemek, onları anmak için geldik” diyorlar.

 

Vatan Partisi şehitlik ziyaretine Vatan Partisi Hatay il başkanı Yunus Özgür Yıldırım, Hatay il sekreteri Sadık Karakaş, Hatay milletvekili adayı Ali Erdem Köz katıldı.

 

Vatan Partisi Hatay milletvekili adayı Ali Erdem Köz, vatan savaşında şehit düşen asker ve polisleri ziyaret ettiklerini, buradaki her şehidin vatan kahramanı olduklarını belirtti. “Biz şehit aileleri ile birlikte bu şehitlikte yatan kahramanlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu şehitlerimiz vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda ettiler. PKK Terör örgütüne karşı yılmadan savaşan ve canlarını veren bu şehitlerimiz bu topraklarda yatmaktadır. Bizler vatanımızı ve canımızı onlara borçluyuz. Bu anlamda onları mücadele ederek, anmaya çalışıyoruz. Şimdi Kandil’de, Afrin’de, Hakkari’de, Çukurca’da savaşan ve direnen, yine tüm ülkemizin her yerinde canla, başla görev yapan Askerimize, polisimize selam gönderiyorum.” dedi.