Güneydoğu’da Vatan Partisi rüzgarı

Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu Güneydoğu Anadolu’da parti teşkilatlarıyla bir araya geldi

Tarih:

1/4
2/4
3/4
4/4

Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu Güneydoğu Anadolu’da parti teşkilatlarıyla bir araya geldi. Örgütlenme Büro Başkanı Savaş Oruç, Kardeşlik Büro Başkanı Arif Doğan ve Örgütlenme Büro Üyesi Ahmet Suseven'den oluşan heyet il, ilçe teşkilatlarını ziyarette bulundu.

 

Parti heyeti, Adıyaman, Şanlıurfa ve Mardin'de toplantılar düzenledi. Adıyaman İl Yönetimi ile bir araya gelen parti heyeti, Vatan Partisi'nin başlattığı "Üye ve Örgütlenme Atılımı" ve Adıyaman'ın sorunları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Parti heyeti, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Kahtalılarla bir araya geldi. Kahta'nın tanınan esnaflarından Halil İbrahim Turan, "Türkiye'deki sorunlara çözümü olan tek lider Sayın Doğu Bey'dir. Bu nedenle Vatan Partisi'ne katılıyorum. Sadece Kahta'da değil Adıyaman'ın her yerinde partiye onlarca katılımı sağlayacağız" dedi. Toplantı sonrasında esnaf, öğrenci, işçi onlarca kişiyle üye katılım töreni düzenlendi. Parti heyeti Samsat’ı da ziyaret etti.

 

Şanlıurfa'da da bir dizi görüşmeler yapan heyet hem partililerle bir araya geldi hem de üye katılım töreni düzenledi. Törende İyi Parti Harran kurucu başkanı Sayın Mustafa Ataca, İyi Parti kurucu yönetim üyesi Sayın Veysi Ataca ve eski Ak Parti üyesi Sayın Mehmet Karataş partiye üye oldu. Mustafa Ataca, “önümüzdeki süreçte partiye katılımların çok artacak. Şanlıurfa'nın dört yanında partiyi örgütleyeceğiz ve inşallah iktidar yapacağız" dedi.

 

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde de partililerle bir araya gelen parti heyeti, “Üye ve Örgütlenme Atılımı" kapsamında planlamalar yaptı. Bunun yanı sıra Türkiye’nin bir çok yerinde ve yurtdışında partiye üye akını devam ediyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Balıkesir, Kayseri, Kocaeli, Şırnak, Diyarbakır, Erzurum başta olmak üzere yurdun çeşitli yerlerinde ve Almanya Vatan Partisi’ne katılımlar hızlanarak artıyor.