Güleç'e destek yükseliyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mustafa Güleç dün kendi memleketi olan Bekilli’de coşkuyla karşılandı.

Tarih:

Bekilli’nin Yeşiloba, Sırıklı, Porazlı, Üçkuyu ve Gömce mahallelerinde adeta mini mitingler yapan Güleç’in toplantılarına köylü kadınların yoğun katılımı dikkat çekti. Çok sayıda yurttaşın katıldığı toplantılarda konuşan Mustafa Güleç üretime vurgu yaptı. 

 

 

KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR! 


Güleç, Vatan Partisinin Milli Hükümet programı, vatan bütünlüğünü sağlamak ve refahı yaymak için bölgeler arasında dengeli kalkınmayı öngörüyor. Dengesiz gelişme ve tarımsal kazancın sürekli düşmesi, AKP iktidarının köylüyü ve üretimi kambur gören politikaları kırsal alanda yaşayan halkın kentlere göç etmesine neden oluyor. Biz Vatan Partisi Belediyeleri olarak üretimi ve üreticiyi destekleyerek ve gelişmeyi ve refahı dengeli yayarak göçü tersine çevireceğiz.

İlkemiz Atatürk’ün “ Köylü Milletin efendisidir” sözüdür.  

 

 

KADINLARIMIZ ÜRETİMİN MERKEZİNDE OLACAK! 


Kırsal alanda bulunan mahallelerimizde kadınlarımızın Partimize ilgisi bu politikalarımız nedeniyle çok yoğundur. Çünkü kadınlarımız üretimin merkezinde olacaktır. Böylelikle toplumsal yapımız da iyileşecektir. En sağlıklı toplum, üreten kadınların oluşturduğu toplumdur. İşte onun için diyoruz ki “Rant için değil, Üretim İçin Oylar Vatan Partisine” dedi.