Gaziantep adaylarımızdan Ziraat Odası'na ziyaret

Vatan Partisi Gaziantep Milletvekili adayları seçim çalışmalarına Şehitkamil Ziraat Odası ziyaretiyle devam etti

Tarih:

1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Vatan Partisi Gaziantep Milletvekili adayları seçim çalışmalarına Şehitkamil Ziraat Odası ziyaretiyle devam etti. Oda Başkanı Cuma Yiğit’le birlikte oda çiftçilerin de bulunduğu ziyarette Vatan Partisi Gaziantep 1. Sıra Adayı  Mehmet Bedri Gültekin, 2. Sıra Adayı M.L.Günnur Ünverdi ve 4. Sıra Adayı Tülay İyiekici’yle birlikte Vatan Partisi İl Başkan Vekili Gürsel Güzel’den oluşan heyetle katıldılar.

 

Şehitkamil Ziraat Odası Başkanı Cuma Yiğit çiftçilerimizin de aday listelerinde olmasını isterdik ve mecliste temsil edilmesini isterdik diye başladığı konuşmasında çiftçilerin üretebilmesi ve daha çok üretebilmesi için desteklenmesi gerektiğini söylerken üretmenin her sorunun çözümü olduğuna vurgu yaptı.

 

Vatan Partisi heyeti adına Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Bedri Gültekin ekonomik krize vurgu yapan konuşmasında diğer partilerin ekonomik krizin çözümüne dair akılda kalan tek bir cümle olmadığını söyledi. Gültekin konuşmasına şöyle devam etti: “Ekonomik krizi çözmek konusunda diğer partilerin söylediği ve akılda kalacak tek cümle yok. Sanki bir yerde yığılmış bekleyen bir para var da o parayı nasıl dağıtacaklarını anlatıyorlar. Asgari ücreti şu kadar yapacağım, öbürü gençlere şu kadar maaş vereceğim diyor. Hâlbuki Türkiye bir kriz içerisinde, üretemiyor artık, borç yükünü çeviremiyor. Türkiye’nin meselesi bu, bunların çözümleri yok. AKP niye erken seçime gitti, 1,5 yıl vardı seçimlere, 350 milletvekilleri vardı, istediği kanunu çıkarabiliyordu. AKP böyle bir durumda seçime niye gitti? Krizin geldiğini görüyorlardı, bu nedenle seçimleri erkene aldılar.”

 

Vatan Partisi Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Bedri Gültekin kendi çözümlerini şöyle anlattı: “İç piyasada doları yasaklayacağız, yabancı para iç piyasada dolaşmayacak. Hortumcunun malına el koyacağız, özellikle son 20 yılda yağmalanan kamu malını yeniden kamuya kazanacağız. Gümrüklerimizi dikeceğiz, milli sanayimizi destekleyeceğiz. Tarımımızı destekleyeceğiz. Türkiye içerisinde üretilen malların ithalini zorlaştıracağız. Batı Asya Birliğini kuracağız. Türkiye, Azerbaycan, Irak, İran, Suriye arasında ekonomik, siyasi, askeri konular başta her alanda birlik, aynı zamanda yaşadığımız ekonomik krize de bir çözümdür.”

 

Vatan Partisi Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Bedri Gültekin ve 5. Sıra Adayı Kutluhan Tencan Gaziantep Kulubü’nün düzenlediği ve bütün partilerin Gaziantep adaylarının katıldığı panele katılarak Vatan Partisinin Türkiye’nin sorunlarına çözümlerini anlattılar. Gültekin Vatan Partisi adına yaptığı konuşmada 6 Cumhurbaşkanı adayının olduğunu ve oy vermeden önce kendinize sorun; oy vereceğim aday bugüne kadar ne yaptı? Bu sorunun cevabı çok önemlidir ve doğru tercih yapmanızı sağlayacaktır. Her insanın her kurumun bundan sonraki yapacakları bundan önceki yaptıklarının içerisinde gizlidir. Hiç kimse bir gece gökten zembille inip de çok muazzam şeyler yapmaz. Dr. Doğu Perinçek bugüne kadar ne yaptı? Mecliste olmadığımız ve devlet yetkisi olmadığı halde ne yaptık; Ermeni Soykırımı yalanını bitirdik. Bütün dünya parlamentolarında yalan demenin bile suç sayıldığı kararlar alınıyordu. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sırtındaki 40 yıllık bir yükü 10 yıllık bir mücadele sonunda kaldırdık. Ergenekon ve Balyoz tertiplerini bozduk. Türk Ordusunu esaretten kurtardık. Bugün vatan savaşı veren ordumuz varsa bu başarı sayesindedir. 15 Temmuz gecesi Fetöcü darbe girişimini Tayyip Erdoğan’a da Binali Yıldırım’a da kimsenin ulaşamadığı saatlerde 22.00’da televizyonlara çıkarak bunun bir Fetöcü darbe olduğunu ve sabaha kalmadan Türk Ordusunun bu girişimi bastıracağını söyleyerek darbe girişimini engellemiştir. En büyük başarılarımızdan biri olarak gördüğümüz bir Atatürk Gençliği yetiştirdik. AKP’nin komşularımızla bozduğu bütün ilişkileri biz düzelttik.

 

Gaziantep’in sorunlarına da değinen Gültekin Mülteci sorunu, Sanayinin yapısı, Eğitim, Uyuşturucu, Çarpık kentleşme, işsizlik, Güneydoğu  Birlik’in Tasfiyesi, Bütün Şehir Yasası, Irak ve diğer bölge ülkeleriyle ticaretin önündeki engeller gibi sorunlar olduğunu anlatarak, bu sorunların çözümlerini anlattı.

 

Paneldeki Vatan Partisinin diğer konuşmacısı olan genç aday Kutluhan Tencan da gençlik sorunlarına çözümlerini anlattı. Gençliği olanın geleceği olacağını geleceği olanın da gençliği olanlar olacağını söyleyen Tencan bu nedenle Türkiye'nin yarınlarının kendileri olduğunu anlattı.

 

Vatan Partisi adayları seçim çalışmalarına bugün saat 14.00’e Gaziler Vakfı saat 16.00’da Gaziantep Ticaret Odası ve 17,30’da da Genç İş Adamları Derneği ziyaretleriyle devam edecek.

 

Bilgilerinize sunarız.